For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Depp és a lánya

Február végén érkezik a démoni borbély a mozikba.

2007.12.21. 19:17 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Legújabb filmje plakátján őrült frizurával, kezében véres borotvával látható. De az igazi Johnny Depp egészen másmilyen. Bár nagy kedvvel játszotta el a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya (Sweeney Todd, the Demon Barber of Fleet Street, hazai bemutató: február 21.) kuncsaftjai torkát elvágó, majd fasírtba sütő bosszúálló borbély szerepét, ő már elsősorban felelősségtudó családapa. Ezt a Sweeney Todd stábja közvetlenül is megtapasztalta, mert amikor Depp nyolcéves lánya, Rose forgatás közben beteg lett, a színész azon nyomban magára hagyta a felvételeket, hogy Londonba, lánya kórházi ágyához siessen.
– Mindig hálás leszek Tim Burton barátomnak és az egész stábnak – nyilatkozta utóbb Depp –, a kedvemért leállt az egész munka, kénytelenek voltak várni. Abban sem voltam biztos, hogy visszamegyek-e egyáltalán. Emlékszem, felajánlottam Timnek, hogy ha kell, nyugodtan keressen új főszereplőt. Ő viszont ragaszkodott hozzám.
Az aggódó szülők azóta is titkolják a sajtó elől, hogy pontosan mi volt a kislány baja, az viszont biztos, hogy mostanra teljesen meggyógyult.
– Azóta minden félmásodperc külön ünnep – jelentette ki Depp. – Minden lélegzetvétel új győzelem. Burton felajánlotta régi barátjának, hogy a díszbemutatóra vigye el családját, ám a színészben ezúttal is a jó apa kerekedett felül: ilyesmi még nem való nekik, mondta a családjáért őrült bosszút álló borbély történetéről. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.