Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képek

Új képek a Clear Sky-ról.

2008.01.03. 14:09 | szerző: Retee | kategória: Játék

Július elején jelentették be, hogy folytatódik a S.T.A.L.K.E.R., igaz a bejelentett S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky-ra se nem a klasszikus kiegészítő, se nem a klasszikus második rész fogalma sem illik rá. A Clear Sky-ban az első rész előtörténetét játszhatjuk végig - nyolc frakció küzdelmei kerülnek fókuszba, akik a különböző értékes területekért harcolnak (mind játszható). Feladatunk az ellenséges családok bázisának bevétele, ami persze eleinte nem lesz túl könnyű, hiszen csak kezdők leszünk csapatunkban, azonban eredményeink birtokában folyamatosan emelkedhetünk a ranglétrán. A játékról tizenegy új kép érkezett, íme: ■

előző
következő
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képek
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képekS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky képek
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

hozzászólások (20)

padavan
padavan 2008.01.07. 18:44
Mondjuk szerintem nem biztos, hogy csak az írhat bárhová is, akinek tetszik x játék, vagy y film. Nekem sem jött be a STALKER, pedig hát ha valaki várta, az én voltam. Az origi elképzelésekhez képest pedig kaptunk egy nagy rakat szart. És ha indoklom, ha nem, akkor is ez a véleményme, és le fogom írni.

Ha egyenvéleményeket akarsz, és nyáladat csorgatva vigyorogni a Nagy Közös Egyetértésben, akkor jelentkezz a Borg civilizációjánál felvételre.

Ez a játék egy kiherélt, félkésznél is kevesebb fos lett. Agyatlan hent, primitív megoldások, ésatöbbi. Ha igényed van rá, akár többször is leírom. Még akkor is, ha ez miatt véresre hányod a torkodat.
U.R.H.
U.R.H. 2008.01.07. 22:43
Én sose hiszek az ilyen igéretekben. Minden játékhoz igérnek valami fantasztikus dolgot és ha meg is kapjuk, nem teljesen úgy ahogy beetettek vele minket. Ezekre én sose alapozok. Egyedül a járműveket, meg az alvást hiányoltam, de ha bele is tették volna azzal elég keményen rontottak volna az élményen. (Lazán elüthetünk velük mindenkit.:) )

Azt meg nem mondtam, hogy nem írhatja le a nemtetszését, csak kicsit szúrta a szemem, hogy bejöttem ide és ez volt az utolsó hozzászólás: "...az első is egy nagy rakás szar volt..." Lehet pattogásnak tűnik az egész, de szerintem egy kicsit finomabban is mondhatta volna. Ha hozzáír még valamit, hogy miért is egy rakat szar, talán el is veszti az a mondat az erőségét, de csak így egymagában...

Na mindegy nem akarok vitázni. :-X
padavan
padavan 2008.01.08. 18:18
Nézd, az egy dolog, hogy nem hiszel abban, amit ígérgetnek. Én azért elképzelhetőnek tartottam mindazt, amivel éveken át etették az embereket. Épp ezért számítottam is rá. Mire számítsak, ha nem a hivatalos források által megadott featurekra? És azok alapján kegyetlenül át lettem verve kéremszépen.

Én egy nézegetős, ide-oda mászkáló, teljesen szabad játékmenettel rendelkező, nyugis kis játékot vártam, marha nagy feelinggel, ezernyi NPC-vel, akikel teljesen szabadon alakíthatom ki a kapcsolataimat, akár ezerféleképpen. Én a járműveket speciel abszolut nem hiányoltam volna, az alvást is csak abban a formában, hogy lefekszik a manuskám, kis szünet, és x órával későbbet mutat a karórája.

Mindehhez képest kaptam egy idegbeteg, rohangálós lövöldözést, amelyben eszméletlenül el lett cseszve például a sebzés, persze csak az ellenfelek esetében, mert ők golyóállóak, én azonban már egy mellettem becsapodó tölténytől is hanyatt esek. A respawn megbocsáthatatlan. Olyan szinten illuzió és játékélmény romboló, hogy azt kifejezni nem tudom.

Abban meg igazad van, hogy a srác tényleg elég provokatívan írta le a mondandóját.

Én voltam az egyik legnagyobb STALKER-fan - amíg meg nem jelent. Gondolhatod, hogy én nem provokálásból írom le, amit leírok, sokkal inkább az év legnagyobb családásának megtapasztalása okán. Sajnos.
U.R.H.
U.R.H. 2008.01.08. 19:11
Ez is egy néző pont.

De nekem szinte semmilyen elvárásom nem volt a játékkal szemben. Ezért nem is csalódhattam és kellemesen is szórakoztam alatta.
U.S.F. Voyager
U.S.F. Voyager 2008.01.09. 14:52
ja,nekem is tetszett a stalker.
ajánlott olvasnivaló