Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

ArmA2 jelentés

Újabb információk kerültek napvilágra a híres Operation Flashpoint legújabb folytatásáról.

2008.02.28. 13:16 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A cseh Bohemia Interactive által feljesztett Armed Assault 2-nek nagyon jónak kell lennie, hisz miatta hanyagolják egy ideje az ArmA javítását. Reméljük eleget tesz a játékosok várakozásának.
A játéktér egy 230 négyzetkilométeres sziget: Csernorusz, ahol a kommunista erők fegyverrel veszik át az irányítást a kis nép demokratikus vezetőitől és megpróbálnak csatlakozni Oroszország anyácskához. Persze az elűzött demokraták a NATO-hoz fordulnak segítségért, akik be is avatkoznak a konfliktusba. Könnyen elképzelhető a folytatás, ha ismerjük a klasszikus Bohemias 3-as felállást.
A táj persze még szebb lesz, mint az ArmA-ban és akiket eddig zavart a túl "irakos" Sahrani sziget, azoknak jó hír, hogy Csernorusz tájait a mi kis káeurópánkról mintázták a cseh fejlesztők, hasonlóan az Operation Flashpointhoz. Természetesen még okosabb AI-t igérnek és egy újfajta irányítást a csapattársainkkal való taktikázás megkönnyítésére. Beigértek még 50 fegyvert és 50 vezethető járművet, ami persze lényegtelen, hisz a modderek gyorsan feljebb fogják tornászni ezt a számot a megjelenés után. ■

ArmA 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
ArmA 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló