Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Samsung - négy kategóriában is győzelem

Az Európai Kép- és Hangszövetség idén is kiosztotta díjait.

2008.08.18. 13:26 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Új generációs technológiákat és egyedülálló designt egyesítő készülékeivel az idei EISA (Európai Kép- és Hangszövetség) versenyének egyik nagy nyertese a Samsung. A vállalat termékei négy kategóriában is az első helyen végeztek.

Európa Legjobb ár–érték arányú LCD televíziója
Kellemes meglepetést tartogat a vásárlók számára a Samsung Full-HD LCD televíziója, amelyen a Blu-ray és egyéb videó tartalmak 1920×1080p (Full HD) felbontásban tekinthetők meg. Ezzel együtt a beépített 24p Real Movie Mode funkció bekapcsolásával igazi moziélményben részesülhetnek a nézők a saját nappalijukban, hiszen a képernyőn - akár a mozivásznon – 24 képkocka/másodperc sebességgel jelenik meg a film. A hatást tovább fokozza a kiváló képminőség és az átlag feletti kontraszt is (30.000:1).

Európa Legjobb Blu-ray Házimozi Rendszere
A Samsung HT-BD2-ese a legelső teljesen integrált Blu-ray lejátszót alkalmazó házimozi rendszer, amelyre külön felhívta a figyelmet az EISA szakértő testülete a döntésük indoklásakor. A 7.1 csatornás AV rádióerősítő táplálja a négy hangsugárzó-tornyot, a két surround hangsugárzót, a centersugárzót és a mélynyomót is, amelyek együtt biztosítják a tökéletes körbeölelő hangélményt. A beépített Dolby Digital Plus, Dolby Digital TrueHD és DTS-HD Master Audio dekóderek a Blu-ray filmek hangjairól, a HDMI 1.3 kimenet pedig az éles, 1080p felbontású képek megjelenítéséről gondoskodik. A rendszer támogatja továbbá a multimédiás kép és hangformátumok lejátszását beleértve az MP3 és JPEG fájlokat is.

Európa Legjobb ár-érték arányú Fényképezős Telefonja
A Samsung G810-et 5 megapixeles kamerával látták el, amelyet háromszoros optikai zoommal, négyszeres digitális zoommal, illetve Xenon vakuval egészítettek ki. Ugyanakkor ez a mobil rendelkezik a legújabb digitális funkciókkal is, mint a digitális képstabilizátor, az arcfelismerés, a vörös szem kiszűrés, a makró-, a panoráma-, a mozaik,és a sorozat fotókészítési lehetőség. A Symbian v9.2 S60 harmadik kiadású operációs rendszerének támogatásával, a G810 Wi-Fi kapcsolódást, illetve geo-taggelés-sel bővített GPS-t is tartalmaz.

Európa Legjobb Videó Innovációja
A Samsung PS50A470P az első „3D képes” (3D Ready) televízió az európai piacon, amely háromdimenziós látványvilágával megteremti a televíziózás új generációját. A speciális „aktív szemüvegek” alkalmazásán alapuló technológia divatot teremtett a konzoljátékosok körében, mivel először adott egy plusz dimenziót jó minőségben, de a szem megerőltetése nélkül, amelyre az EISA zsűrije is kiemelt hangsúlyt fektetett a döntéshozatalakor. Az 50 colos HD-ready plazma tévé 30,000:1-hez kontraszt arányával, 18 bit-es valódi, természetes színeket megjelenítő jeltovábbításával a 2008 – 2009 esztendő jelentős technológiai vívmányának minősül. ■

előző
következő
Samsung - négy kategóriában is győzelem
Samsung - négy kategóriában is győzelemSamsung - négy kategóriában is győzelemSamsung - négy kategóriában is győzelemSamsung - négy kategóriában is győzelem

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló