Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

A BSA egyetért a HENT-tel

A BSA üdvözli a kormányzatnak a szerzői jog védelmének erősítésére bejelentett lépéseit.

2008.12.15. 16:48 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

A Business Software Alliance (BSA) üdvözli azt a bejelentést, hogy a kormányzat által létrehozott Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) a jövőben prioritásként kezeli a szerzői jogi jogsértések elleni fellépéseket, és ezen belül a társadalmi tudatosságnövelő kezdeményezéseket. A BSA úgy véli, hogy csakis a kormányzat és az üzleti szféra összefogásával, a hamisításból fakadó veszélyek, kockázatok és károk társadalmi tudatosításával érhető el a jelenlegi helyzet kezelése.
A kreatív és az informatikai iparágat sújtó hamisítás messze nem csak az érintett cégek gondja. Ha csak az üzleti szoftverek világát nézzük, az újonnan számítógépekre telepített üzleti szoftverek 42%-os illegalitási aránya miatt az iparág cégei 2007-ben 125 millió dollár (mintegy 25 milliárd forint) bevételkiesést szenvedtek el.
A BSA és tagjai a jövőben is folytatják erőfeszítéseiket a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok védelme, a szerzői jog fontosságának tudatosítása és általában az illegális szoftverhasználat visszaszorítása érdekében. A BSA abban bízik, hogy egyre több cégvezető ismeri fel, nem éri meg illegális szoftvert használni, hiszen ezzel mind a céget, mind pedig saját magát teljesen szükségtelenül teszi ki jelentős kockázatoknak.
„Meggyőződésünk, hogy a mai világ gyorsan változó körülményei között a biztonság mindennél fontosabb értékké válik, ezt pedig illegálisan letöltött vagy saját gépről átmásolgatott szoftverekkel nem lehet megteremteni.” – mondta Sarlós Gábor. ■

hozzászólások (7)

Playbahnosh
Playbahnosh 2008.12.15. 17:51
Itt majd nem a BSAs fickó jön ki raidelni, hanem a HENTes :-D

"Rakd el a másolt DVD-ket, mert jönnek a HENTesek" LOL! :-D:-((:-D még kimondani is röhej...
asas01
asas01 2008.12.15. 17:54
Igazi marketing géniusz lehetett, aki megalkotta ezt a nevet, ha valamivel önkéntelenül is a jófiúkat azonosítom, az a "hent" kifejezés.
Várom már a hasonlóan bizalomgerjesztő szervezetek megjelenését a közeljövőben, például a felhasználók jogait és érdekeit a kalózkodás elleni küzdelem során feltétlenül szem előtt tartó VÉRESŐ és a velük szorosan együttműködő HALOTTVAGY nevű társulás személyében.
Babykiller
Babykiller 2008.12.15. 18:02
18+-os tartalom:D
SPOILER
Majd küldenek valakit a Petróleum, Olaj és Parafin Osztálytól a Fiatal Alkoholisták Szövetségébe
Lacko
Lacko 2008.12.16. 07:58
Hirtelen a naptárra kellett néznem, hogy nincs-e április elseje...
Playbahnosh
Playbahnosh 2008.12.16. 22:47
Akkor lesz a nagy HENTelés? :-D

Esküszöm ez nagyobb poén, mint Jack Thompson... kész...


Amúgy észrevettétek, hogy ShuleyvA nélkül Dome dominátor a topic? ;-)
ajánlott olvasnivaló