Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jégkorszak 3

Júliusban érkezik be a magyar mozikba az animációs film harmadik része.

2009.03.13. 17:30 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A Jégkorszak nem ér véget. Az elmúlt évek egyik legnagyobb animációs vígjátéksikere, a Jégkorszak, a rajongók nagy örömére idén nyáron újra a mozikba kerül Jégkorszak 3. – A dínók hajnala címmel (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, hazai bemutató: július): és jég ide vagy oda, valószínűleg ismét felforrósítja a mozitermek hangulatát. A történet főszereplői természetesen mind visszatérnek, élükön a legyűrhetetlen őstrióval, és benne az összes földtörténeti korszak legpörgősebb lajhárjával, Siddel. Persze felbukkannak majd új figurák is. A történet írói hosszú tépelődés és heves viták után úgy döntöttek, hogy igazságot szolgáltatnak a Jégkorszak-filmek néma sztárjának, Motkánynak: a félig mókus, félig patkány őslény két teljes filmen keresztül próbált utolérni és megenni vagy legalább biztos helyre juttatni egy finom makkot. Most végre… hogy eléri-e, amire vágyott, azt nem árulhatjuk el. De az biztos, hogy eléri őt valami, amire szintén vágyhatott: színre lép a szerelem. Egy Motkánylány hozza, és hű társként, ezentúl Motkánnyal együtt hajszolja azt a bizonyos elérhetetlen ínyencfalatot. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (6)

Hofi
Hofi 2009.03.15. 22:04
Nagyszerű! Alig várom. Én is remélem, hogy hozzák az előző részek színvonalát.
Beny12
Beny12 2009.03.16. 14:53
Valszeg hozni fogja majd a színvonalat. Azonban azt nem nagyon értem, hogy kerülnek most ide a dinoszauruszok, hiszen ha jól emlékszem nem voltak az eddigi részekben. Engem különösebben nem zavar, mert nem érdekel maga az ok-okozati kapcsolat, csak a humor és a történet. Remélem a hangsúly nem azon a kis mokkánylányon vagy min lesz, meg a szerelmen, mert már a 2. rész is kezdett arra hajazni a mamuthölggyel.

Mindenesetre várom már.
ufodani
ufodani 2009.03.28. 19:26
Egyszerűen IMÁDOM!!:-D
Gobiakos
Gobiakos 2009.03.28. 22:00
Hát a kettő az szerintem vérgagyi lett, az első rész volt a királyság. Ez meg... majd meglátjuk. Én bizakodó típus vagyok. :-)
xeLaR
xeLaR 2009.03.28. 22:18
Nekem még az első se vmi nagy szám. Jó film, de semmi több. A másodikat meg kb. egyszer láttam, de sztem nem tudnám megnézni még egyszer.
Erről meg nem tudok semmit...csak a motkányt szerepeltetik (bár őt nehezen lehet megunni) a trailerekben. Kéne vmi normálisabb előzetes...
ajánlott olvasnivaló