25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2009

StarCraft 2 - még az idén

Végre körvonalazódik a megjelenési idő.

Írta: Retee 48 hozzászólás

Minden szép és jó, amit mostanság a StarCraft 2-ről láthatunk - egy dolgot kivéve, méghozzá a megjelenést. Arról ugyanis eddig senki szót sem ejtett, ezzel egyre inkább felizgatva az RTS rajongók népes táborát, akik már tűkön ülve várják, hogy egyszer megérkezett a második rész. Nos, úgy tűnik, hogy egy picit még várniuk is kell, de legalább nem a végtelenségig, hisz a mai Blizzard bejelentés alapján a három részre szedett StarCraft 2 első kampánya, a Terrans: Wings of Liberty még az idén megérkezik - elviekben majd valamikor az év végén számíthatunk rá.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

StarCraft II: Wings of Liberty

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Forgalmazó: BSC Kft.

Megjelenés: 2010. július 27.

Minimális rendszerigény: Pentium 4/Athlon 2,6 GHz, 1 GB RAM (Vista/Win 7 1,5 GB), DVD-ROM, 12 GB HDD, GeForce 6600 GT/Radeon 9800PRO vagy jobb videokártya, internet kapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

TurboX
TurboX [441]
Bejelentették hogy lesznek benne fizetős ficsőrök, de hogy ez pontosan mit takar, azt nem árulták el sajnos.
Yaho0
Yaho0 [1644]
Nincs szó itt semmiféle birkanépről. Ahogy előttem már sokan elmondták, az utolsó cég amiben vakon lehet bízni az a Blizzard.
VodevilX
VodevilX [11345]
Egyébként most jut eszembe, hogy ez attól függetlenül nem zárja ki az alap battle.net-en felül, pénzért nyújtott ellenszolgáltatásokat, de majd meglátjuk.
VodevilX
VodevilX [11345]
És tényleg, a béta...! Meggyőztél, pedig a bétát láttam is mikor csináltam meg nézelődtem, de kiment a fejemből :)
Aryx
Aryx [3556]
Hol írtam azt, hogy nem veszem meg? Lentebb mondtam, hogy kivárom a gold-ot, mert a Blizzard-nak ez a húzása egyszerűen _szemétség_. És kár jönnöd ezzel a "magyar mentalitás" szöveggel, mert ez nem magyar, hanem világméretű mentalitás, amiről írtál. Most is ottfigyel az asztalomon a Warci 3 + a kiegjének a doboza, a kevés eredeti játékaim közt. És igen, egy kicsit tartok is ettől a játéktól, úgy, hogy Bill Roper-ék otthagyták a Blizzard-ot. De ettől még bárki csatlakozhat a birkanéphez, ha elég bátor hozzá, én nem fogok senkit se visszatartani.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (48 db)