25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Augusztusban jelenik meg a G-Force

A filmmel együtt érkezik a játék is.

Írta: Retee 6 hozzászólás

Amerikában már tarolt, hozzánk viszont csak augusztus 20-án érkezik meg a G-Force, vagy honi fordításban a Rágcsávók címu animációs film, melyben egy igazán különleges osztagot ismerhetünk meg. Hasonlóan a filmhez, a játékátirat sztorija is ugyanaz: az USA kormánya állatokat képez ki hírszerzésre, és mikor áttörést érnek el a kutatásokkal, létrejön a G-Force különítmény. A csapat pedig a legütosebb high-tech felszerelést kapja, ami csak elérheto, így eséllyel szállhatnak szembe egy gonosz milliárdossal. A mozi változattal egy idoben érkezo, és gyakorlatilag minden platformra elkészülő játékhoz újszerű, szórakoztató játékmenetet ígérnek, ami nem csak a gyerekeket ültetheti a gép elé.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • G-Force
  • G-Force
  • G-Force

G-Force

Platform:

Kiadó: Disney Interactive Studios

Forgalmazó: CD Projekt

Megjelenés:
2009. augusztus PC
n/a: PS3, X360, Wii

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2 GHz/Athlon 2400+, 512 MB RAM (Vista esetén 1 GB), GeForce 6600/Radeon X1300 vagy jobb videokártya, 3 GB HDD, Windows XP/Vista

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

serious sam gold
serious sam gold [298]
csak szólok hogy Amerikába már július 15-én megjelent a film és a játék is egyaránt, csak Európába kerül be augusztus 20-án a film és a játék ;-)
goodboy007
goodboy007 [9169]
Ja, hogy ez még meg sem jelent:O?
Kb. a felénél lehetek már.

Egyébként iszonyú hangulatos kis játék, kellően nehéz, nem az a gagyi óvodás színvonal, ami az eddigi Disney játékokat jellemezte. A pénzgy
űjtögetés itt is jelen van, de ezúttal van is értelme, hisz a fegyverek megvétele/fejlesztése, a pálya térképe, a tölténykészletek feltöltése mind pénzbe kerül. Új fejlesztéseket meg úgy lehet elérhetővé tenni, ha megtalálod a pályán elrejtett ezüst vagy aranyszínű lemezeket.

A játék alapötlete pedig hatalmas, ki látott ezelőtt tengerimalacból képzett titkosügynököket? Ráadásul a segédünk, a repülő zümi is sokszor hasznos.

Bár sok idén megjelent, sikergyanús játékkal még nem játszottam, ez eddig nálam az év játéka:D.
serious sam gold
serious sam gold [298]
néztem a youtuben gameplay, és egész igéretes játéknak néz ki
Germinator
Germinator [29825]
Ezen a "Rágcsávók"-dolgon nagyon nehéz túllépni:-D
serious sam gold
serious sam gold [298]
Nem is tudtam, hogy játék is fog belőle készülni, bár igaz sejthettem volna, mert Amerikába nagyobb eredményeket ért el a filmje, mint a harry potter és a félvér herceg :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)