Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Játékeladási toplista - Magyarország - 2009. 34. hét

Egy Wii játék a harmadik helyen.

2009.08.28. 20:39 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Komolyabb változások most sincsennek a listán, bár kicsit meglepő lehet, hogy egy Wii játék megszerezte a dobogó legalsó fokát.

Teljes árú játékok TOP 20 (minden platform)
1. The Sims 3
2. Harry Potter és a félvér herceg
3. Wii Sport Resort
4. Call of Duty: World at War
5. Grand Theft Auto IV
6. Star Wars The Force Unleashed
7. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
8. Counter-Strike Source DVD
9. Pokoli szomszédok 3 - Az ördog nem alszik
10. The Sims 2 DVD
11. Sacred 2: Fallen Angel
12. Euro Truck
13. Spore
14. Spore Galactic Adventures
15. World of Warcraft Battleset
16. LEGO Batman
17. Transformers II
18. Wildlife Park 2 Gold
19. FEAR 2
20. Crysis Warhead

PC TOP 5
1. The Sims 3
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Call of Duty: World at War
4. Counter-Strike Source DVD
5. Pokoli szomszédok 3 - Az ördog nem alszik

PlayStation 3 TOP 3
1. Grand Theft Auto IV
2. Resistance 2
3. Dead Space

Xbox 360 TOP 3
1. Project Gotham Racing 4
2. Grand Theft Auto IV
3. Gears of War

Wii TOP 3
1. Wii Sport Resort
2. EA Sports Grand Slam Tennis
3. Mario Kart ■

hozzászólások (12)

Corvus5
Corvus5 2009.08.29. 15:05
Azért te is jól el vagy. Itt hülyézel, meg b+ozol (megjegyzem semmi okod rá, dehát mindenki képességei szerint ugyebár), de az eszedbe sem jut, h nem csak egyféleképpen lehet megközelíteni a dolgokat. A te felfogásod szerint a felnőtteknek is plüssmacival, barbibabával és kisautóval kellene szórakozniuk, hiszen a szórakozás az szórakozás, gondolkodni nem kell, akkor meg mi szükség bonyolultabb dolgokra, nem igaz??? Kicsit gondolkodjál már. Vmi miatt mégis elszakadunk a kiasutóktól és a plüssmacitól és a bonyolultabb, összetettebb dolgok tudnak lekötni az évek múlásával. A sakk is szórakoztató pedig ott kőkeményen kell gondolkodni, akkor hogy is van ez?
A PC esetében sztem is egyre igénytelenebbek a játékok, ami azért van, mert a játékosok is egyre igénytelenebbek. Ez pedig gáz. :-/
Indigo
Indigo 2009.08.29. 16:07
Sajnálom, hogy nem sikerült lekövetned a "felfogásomat" (mindenki képességei szerint, ugyebár). Szóval, ha megfordítjuk a kitalációdat: a "felfogásod" szerint, egy felnőtt számára csak a bonyolult, összetett dolgok jelenthetnek szórakozást, ha mondjuk egy könnyed platformjátékkal vagy egy árkád autóversennyel akarom elütni az időt, akkor az a barbibabázásnak vagy plüssmacizásnak feleltethető meg (mer' ugye ahhoz nem kell "tudás", pusztán csak szórakoztató nem lehet valami...) Right? Vagy akkor hogy is van ez?

Igénytelenséghez: nem igénytelenebbek lettünk. A kiadók érdeke, hogy minél jobban kiszélesítsék a játékosok piacát, próbálják valamivel megszólítani az eddig nem játszó réteget. Ezt pedig sok esetben a játékok egyszerűsítésével tudják megtenni, mert sokan teljesen elvesznek egy Fallout-ban vagy egy Starcraft-ban, míg egy könnyed, árkád autóversenyt meg kifejezetten élveznek. Mondhatod erre, hogy ezek az emberek igénytelenek, csakhogy ez nem nagyon foglalkoztatja a kiadókat, ha nekik ebből van bevételük. És te itt le is ragadtál, csak azt látod, hogy "hű, mennyi igénytelen játék készül", holott ugyanúgy vannak "bonyolultabb, összetettebb" játékok is, mert erre is van igény - ezért készülnek a szimulátorok, az összetettebb szerepjátékok, a stratégiák stb. Csak sokkal szegmentáltabb a piac, mint régen. Az egész majd akkor lesz "gáz", ha ez a magát "elitnek" képzelő réteg nem talál magának elég címet, ami az igényeit kielégíti (ha te nem találsz, akkor sajnállak).
LordMatteo
LordMatteo 2009.09.05. 18:19
Mai hír, de azért az előző heti hsz-k befigyelnek. :D
Madrac
Madrac 2009.09.05. 18:22
Az en hibam. :D
LordMatteo
LordMatteo 2009.09.05. 18:24
Monnyonle
ajánlott olvasnivaló