Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megújult a Depo.hu

Új dizájn és funkciók várják a látogatókat.

2009.09.04. 15:29 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

Megújult Magyarország első online piactere, a Depo.hu. Az oldal új designt és logót kapott, de természetesen ezzel szinkronban a funkciók is bővültek. Az üzemeltetők a Depo.hu frissítése során hasznos kiegészítő szolgáltatásokat is integráltak az oldalba. Így a fotókidolgozó helyek mellett a legkülönbözőbb szervizek – a laptopszerviztől a klímáson át a mosógépszerelőig – elérhetőségei is megtalálhatók a weblapon. A legkedvezőbb ajánlatok, akciók kiemelése és az árfigyelő szolgáltatás (a látogató e-mailértesítőt kérhet arról, ha a választott termék ára egy adott összeg alá megy) segítségével az érdeklődől – a rendkívül széles kínálat ellenére is – könnyen rátalálhatnak a legkedvezőbb lehetőségekre. ■

hozzászólások (1)

sic
sic 2009.09.05. 17:14
Kicsit rosszmájú leszek, bocsi :S
- új reklámokok vágódnak a képembe (intro, stb..),
- s lassabb mint valaha,
- "a látogató e-mailértesítőt kérhet arról, ha a választott termék ára egy adott összeg alá megy" - ez pedig már eddig is volt.

(Nem tudom, mi ez a dizájn mizéria, de biztos jó, mert így egyre több reklámmal és fölösleges marhasággal lehet elriasztani a látogatót, egy-egy portálról. Rengeteg dizájn váltást láttam már, de a legtöbb csak felesleges erőforrás és sávszélességet zabál, mert plusz funkciókat nem kínálnak, amit egyszerűbb-áttekinthetőbb kivitelben ne lehetett volna megcsinálni. Vagyis nemhogy gyosabbá-kényelmesebbé tennék az oldalakat, hanem ellenkezőleg, egyre nehezebb megtalálni az információkat. Röhej. És még azt mondják, hogy a látogatókért, vásárlókért vannak :D)
ajánlott olvasnivaló