Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Készül a Tőzsdecápák folytatása

Jövő tavasszal érkezik a magyar mozikba a második rész.

2009.10.01. 18:51 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Különös asztaltársaság telepedett le néhány héttel ezelőtt a manhattani Upper West Side-on, a Shun Lee kínai étteremben. Oliver Stone Michael Douglas mellett Samuel D. Waksalt látta vendégül, akinek mostanáig nem sok köze volt a filmezéshez. Waskaltot az tette a társaság másik két tagja számára érdekessé, hogy nemrég szabadult egy szövetségi börtönből, előtte pedig az ImClone Sysems nevű gyógyszergyár vezetője volt – amíg csaláson nem kapták, és öt év letöltendő büntetésre nem ítélték.
Michael Douglas tanulni jött. A héten New Yorkban elkezdődött a Tőzsdecápák 2. (Wall Street 2: Money Never Sleeps, hazai bemutató: 2010 tavasza) forgatása, melyben a színész ismét régi nagy szerepe, Gordon Gekko elegáns öltönyébe bújik. Az első rész végén a bukott brókert lecsukják, a folytatásban pedig a börtönből szabadult erkölcstelen pénzmágus egy feltörekvő ifjú (Shia LaBeouf) segítségére siet a pénzügyek zavaros világában.
– Nem szerettem volna elvállalni a szerepet – vallotta be Douglas –, egy Oscar után igen nehéz újrajátszani a régi figurát, de a gazdasági válság meggyőzött róla, hogy van még mit mondani erről a témáról. Gekko életem legnagyobb meglepetése. Én igyekeztem a lehető legellenszenvesebbnek játszani, és erre mindenki imádta. Olyan bankárral is találkoztam már, aki azt mondta, Gekko hatására választotta a pénzügyi pályát. Hát nem hihetetlen? ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló