Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Játékeladási toplista - Magyarország - 2009. 43. hét

Jól tartja magát az Uncharted 2.

2009.10.30. 19:07 | szerző: Madrac | kategória: Játék


Teljes árú játékok TOP 20 (minden platform)
1. FIFA 10
2. Uncharted 2 Among Thieves
3. Star Wars Clone Wars Republic Heroes
4. Need for Speed Shift
5. Star Wars The Force Unleashed
6. Call of Duty 4
7. The Sims 3
8. Grand Theft Auto IV
9. Counter-Strike: Source DVD
10. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
11. Euro Truck
12. Batman Arkham Asylum
13. Call of Duty: World at War
14. Fallout 3
15. Wii Sport Resort
16. Harry Potter és a félvér herceg
17. Táltos Parikám 2
18. Halo 3 ODST
19. ArmA II
20. Terminator: Salvation

PC TOP 5
1. FIFA 10
2. Call of Duty 4
3. The Sims 3
4. Star Wars Clone Wars Republic Heroes
5. Grand Theft Auto IV

PlayStation 3 TOP 3
1. Uncharted 2 Among Thieves
2. FIFA 10
3. Need for Speed Shift

Xbox 360 TOP 3
1. FIFA 10
2. Need for Speed Shift
3. Star Wars Clone Wars Republic Heroes

Wii TOP 3
1. Wii Sport Resort
2. FIFA 10
3. Star Wars Clone Wars Republic Heroes ■

hozzászólások (10)

Narxis
Narxis 2009.10.31. 11:28
Persze, a lista miatt vegyen valaki játékot. Szoc. pol támogatásomat ne utaljam nekik? Épeszű ember azért vesz játékot mert tetszik neki, jól szórakozik vele és lesz.rja, hogy mit mondanak róla a szakértők, fórumozók. Abban igazat adok, hogy ha darabszámot írnának mindegyik játék mellé akkor az meglepően alacsony lenne, ez van, a warez PC-s fronton virágzik. Aki nem járatos a warez világában, nincs bent jó kis magyar trackereken, nem tudja mi az a torrent az is könnyen megszerezhet bármilyen játékot mert ömlik az e-mail fiókokba az smswarez reklám. Ez egy szélmalomharc.
Pangloss
Pangloss 2009.10.31. 14:05
Biztos, hogy a darabszámot az általad említett ok (gyerekek kérik szülőktől, hogy vegyék meg nekik a játékot) is megdobja. Ugyanakkor minden bizonnyal sokan vannak, akik pl. a Fifa vagy a Call of Duty esetében az online lehetőségeket is szeretnék kihasználni, ezért mindenképpen eredeti játékot "kénytelenek" használni.

Ugyanakkor feltételezem, hogy az ún. "hardcore játékosokat" egyáltalán nem érdekli, hogy éppen mi szerepel az eladási listákon.
Corvus5
Corvus5 2009.10.31. 15:39
Már megint a warez a téma? Jó kis jolly joker ez egyeseknek, mivel mindenért felelőssé lehet tenni. Nem fogy úgy a játék ahogy azt szeretnék? A warez a bűnös! Az h maga a játék egy minősíthetetlen szar, rövid, bugos, élvezhetetlen, stb., vagy az h ár-érték viszonyában a béka segge alatt van, vagy h a demót hónapokkal a megjelenés után adják ki, márha kiadják.........stb. na szóval ennek semmi köze ahhoz, ha nem fogy a gamma, csakis a warez az oka mindennek. Azért fura módon a minőségi játékokat rohadt sokan megveszik, de persze olyat nehéz csinálni, ahhoz idő kell, nem lehet rókabőrrel, egy összecsapott szarral fejni a jóhiszemű vevőket. Akinek nem ér annyit az adott játék, h megvegye, az ígyse-úgyse veszi meg, wareztől függetlenül. Ebből nincs bevételkiesése senkinek. Akinek meg megéri az úgyis megveszi, mert szereti ha eredetiben ott figyel a polcán, mert multizni akar...stb. Hogy vannak olyanok, akik megtehetnék, kell is nekik és mégse veszik meg? Na ja. De az élet mely területén nincsenek szarrágók? Ott van viszont az a réteg (ahova magamat is sorolom), aki letölti, megnézi, ha tetszik megveszi, ha nem letörli. Ha ezt nem tehetném meg, akkor se lenne több pénze egyik lehúzós brigádnak sem, mert 10-12 ezer Ft-ért nem lövöldöznék vaktában, személyes tapasztalat híjján. Arról már nem is beszélve, h warez mindig csak a PC kapcsán téma, közben mindenhol Xbox flashelés megy, és olyannal sem találkoztam még, akinek Boxa van és roskadozik a polca a sok eredeti játék súlya alatt. Lényeg a lényeg, sírnak, rínak, mert nehezebb a jónépet átverni. A másik oldalon meg ott a sok sóher paraszt, aki már csak azért sem veszi meg, inkább tölti, aztán a készítők meg menjenek csak csődbe. EGYIK OLDAL SE SZENT!
balays82
balays82 2009.10.31. 16:46
"Persze, a lista miatt vegyen valaki játékot."

Valamint nagyon félreértettél. Nem a lista miatt kell játékot venni, csak azt írtam, hogy máshogyan nézne ki a lista, ha mondjuk mindenki megvenné azokat a játékokat, amit végigjátszik. Nyilván ez egy utópisztikus állapot, ami nagyon messze van a valóságtól (bármelyik országban, nem csak nálunk).

Corvus5:

"Nem fogy úgy a játék ahogy azt szeretnék? A warez a bűnös! Az h maga a játék egy minősíthetetlen szar, rövid, bugos, élvezhetetlen, stb., vagy az h ár-érték viszonyában a béka segge alatt van, vagy h a demót hónapokkal a megjelenés után adják ki, márha kiadják.........stb."

Ezeknek a jellemzőknek a többsége pont ráhúzható a PC-s FIFA 10-re, ennek ellenére az eladási lista élén trónol. Republic Heroes szintén zenész, erre negyedik. Ellenpélda a Batman: Arkham Asylum, ami egyértelmű kritikai siker, nem is félkész állapotban adták ki, külföldön az eladási rekordokat döntögette. Nálunk a viszonylag elfogadható kezdés után stabilan süllyed egyre lejjebb, pedig nem is drága. Ezzel együtt nyilvánvaló, hogy rengetegen játszanak vele.

Nem akartam én senkit okolni semmiért, csak látom, hogy egyesek állandóan szörnyűlködnek, hogy milyen játékok állnak az élen, miközben azért könnyen belátható, hogy az nem azért van így, mert mindenki ezekkel játszik (rendben, COD4, GTAIV kivétel).
MirkoBlade
MirkoBlade 2009.10.31. 21:36
Érdekes hogy a Microfos úgy csinálja az xboxot, hogy fel lehessen törni... bár ha belegondoltok nekik tök mindegy veszik-e a játékot...sokan elállnának a vásárlástól, ha nem ingyen lenne a játék. szóval valamennyire felelősek a konzol és játékgyártók is a "fogyasztók" mellett. Mert a PS3-at nem lehet, meg ne mondja nekem senki hogy egy játékot vagy konzolt sem lehetne úgy megcsinálni, hogy feltörhetetlen legyen. Ez egy bonyolult üzletmechanizmus, amit nem is tudok pontosan megfogalmazni.


Jah és az kimaradt, hogy PC-t sem fejlesztenének annyian, ha játékokat is meg kéne venni mind hozzá. Szóval inkább hagyják a warez burjánzását... és egymást pénzelik, gondolom azért hogy a Killzone, vagy az Uncharted PS3 exkluzív legyen, szép összeget utalt át a fejlesztőknek/kiadónak a Sony.
ajánlott olvasnivaló