Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Megtalálta a 2009-es Év Navigációs Hangját a Nokia és a T-Mobile

Lezárult az Év Navigációs Hangja tehetségkutató verseny.

2009.12.17. 19:38 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Nokia és a T-Mobile kihirdette az Év Navigációs Hangja tehetségkutató verseny nyertesét. A győztes pedig az a Hertz Péter, aki amikor éppen nem navigál, szinkronszínészként dolgozik, bár volt már rádiós műsorvezető is. A győztes egy N97-es készüléket, 1 millió Ft készpénzt, és ami még ennél is értékesebb, a dicsőséget kapta, hogy a 2010-ben megjelenő Nokia navigációs készülékeken ő lehet a választható navigációs hang.
A verseny zsűrizését Tóth Vera, a 2006-os Megasztár győztese, a 2006-os Év Hangja, Bagi Iván humorista, hangspecialista és Harsányi Levente rádiós műsorvezető végezte. Az Év Navigációs Hangja versenyre végül a weben jelentkező, több mint 500 versenyzőből a zsűri 14-et juttatott tovább a döntőbe. Mivel a Rádió1 reggeli műsorából is bekerült egy versenyző, így összesen 15 versenyző közül választhatták ki a szavazók a fülüknek legkedvesebb navigációs hangot, aki igen szoros versenyben Szutter Ádámot és Bakonyi Zoltánt is megelőzve, Hertz Péter lett.
A döntőbe jutott 15 önjelölt navigátor és a freestyle kategória nyertesének navigációja meghallgatható a hivatalos honlapon. ■

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2009.12.17. 19:53
Szoros verseny? :D
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2009.12.17. 20:44
jo lenne ha a jövőben szélesebb skálán hirdetnének ilyet mivel én nem tudtam rola hogy volt ilyen verseny és bár nemtudom mások szerint milyen hangom van de szivesen jelentkeztem volna rá.Szinkronszinéskedést is kiprobálnám mert bár olyan a hangom amilyen ahogy mindenki ismeri a sajátját és előgg utobb mégis megszokjuk és mikor eltűnik vagy lecserélik pár részre(mint pl a megujult Cobra 11 miota Semirnek uj hangja van nem birom annyira a sorozatot)hiányzik.

Ugyhogy ha kicsit szélesebb skálán hirdetnének a jövőben ilyesmit akkor olyanok is jelentkezhetnének rá akik nem tudtak rola hogy volt ilyen verseny.
ajánlott olvasnivaló