Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Minden régi tag elhagyja az Infinity Wardot?

Újabb hat Call of Duty veterán lépett ki a fejlesztőcsapattól.

2010.04.14. 13:02 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nemrég számoltunk be róla, hogy a kirúgott Infinity Ward vezetőség, Jason West és Vince Zampella új csapatot kreált és csatlakoztak vele az Electronic Arts-hoz. Azt pedig már akkor is megemlítettük, hogy őket két másik IW tag követte: Todd Alderman a sorozat multiplayer és sztori módjáért felet, míg Francesco Gigliotti az egyik vezető programozó volt. De ez csak a kezdés volt, hiszen előbb a vezető dizájner Mackey McCandlish, majd a hat éve ott dolgozó programozó Jon Shiring is átment az új csapatba. És ezzel még mindig nem ért véget a tánc, mivel most négy újabb Infinity alkalmazott jelentette be, hogy elhagyja az Activisiont: Steve Fukuda és Zied Reike vezető dizájnerek, Rayme Vinson programozó, illetve Chris Cherubini artist is úgy döntött, hogy csatlakoznak a Respawnnál várakozó régi csapathoz. ■

hozzászólások (7)

balays82
balays82 2010.04.14. 15:09
Érdekes körforgás ez. Annak idején az Infinity Ward alapítói a Medal of Honor részeket fejlesztő, EA-hez tartozó 2015 Inc. kötelékéből léptek ki, ami után a MoH sorozat már nem volt a régi. Most az Infinity Ward kilépett tagja által alapított Respawn Entertainment visszatért az EA-hez, ezzel együtt valószínűleg a CoD és azon belül a Modern Warfare sorozatra is keresztet lehet majd vetni. A kör bezárult.
Mindez alig néhány hónappal a világrekord bevételt hozó MW2 után. Az már biztos, hogy az Activision vezérkara nem teljesen normális.
LordMatteo
LordMatteo 2010.04.14. 18:29
Az EA nagyon ráfekszik az MMOFPS szektorra, MoH, CoD, BF sorozat is náluk van...

Az ActBlizz meg nagyon bízhat a készülő Blizzard játékokban, ha így elengedi őket...
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.04.14. 22:01
Hát nem lepődök meg rajta sajnos.Az Infinity ezekszerint csak a "pénz" miatt tartotta őket és teljesen jogosnak látom hogy kiváltak.Manapság ez kell sajnos.Egy multi egy erős céghez csatlakozni ahol egy kis anyagira és szakmai elismerésre lehet szert tenni és utána saját vállakozásKockázatos bár de működhet..Kiváncsi vagyok majd milyen játékokkal fognak előjönni:):)


Igazábol szerintem fejükbe szállt a sok sok milllio vagy milliárd amit a COD-ok és a MW, MW2 hozott és már szarnak mindenkire mivel qrva nagyot kaszáltak....Mindenesetre érdekes:):)
powerhouse
powerhouse 2010.04.14. 22:03
annyira sznob ez az mmofps, mert minden fps a quake óta a multira van kihegyezve. kivételek vannak, csak na. :P
Madrac
Madrac 2010.04.14. 22:07
Az MMOFPS nem egyenlo a neten is jatszhato atlag FPSekkel. Ez egy allando vilaggal rendelkezo dolog, nem par server valtogatja a palyakat stilus.
ajánlott olvasnivaló