Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Gamma: Új forgalmazó a magyar DVD-piacon

2010 júniusában kezdi meg működését az újonnan létrehozott Gamma Home Entertainment (GHE).

2010.05.21. 13:09 | szerző: helti | kategória: DVD

Fórum Home Entertainment (FHE) megszűnése után a cég két ügyvezető igazgatója összefogott a Select Videóval és a budapesti leányvállalattal is rendelkező New York-i székhelyű SPI-jal, hogy életre hívják a Gamma Home Entertainmentet.
Az együttműködésnek köszönhetően a GHE DVD és Blu-ray forgalmazó több mint 50 új DVD-t jelentet meg még az idén, és ő lesz a gazdája a közel 1000 filmből álló SPI katalógusnak is. A kiadó várhatóan augusztustól megkezdi a Fórum Hungary független filmjeinek forgalmazását, valamint ő lesz a Béres Alexandra fitnesz DVD-k exkluzív disztribútora is.
A GHE június 18-án a Twilight Saga: Újhold DVD és Blu-ray változatának megjelentetésével indítja be tevékenységét. Ezt többek között olyan mozifilmek követik majd DVD-n, mint a Gerard Butler főszereplésével készült akciófilm, a Gamer - Játék a végsőkig; a klasszikus zenés film remake-je, a Fame - Hírnév; Amy Adams romantikus vígjátéka, a Szőkőhév; vagy a Kecskebűvölők, olyan sztárokkal, mint George Clooney, Jeff Bridges, Ewan McGregor, Kevin Spacey és a kecske.
Olyan hiánypótló alkotásokkal is találkozhatunk majd a kiadó jóvoltából az elkövetkező hónapokban, mint Ethan Hawke saját regényéből rendezett filmje, a Mi a gond velem?, aminek ő egyben a főszerepelője is, vagy Alejandro Amenábar, a Más világ és a Nyisd ki a szemed rendezőjének első thrillere, a Halálos tézis. ■

hozzászólások (2)

Gobiakos
Gobiakos 2010.05.21. 14:30
Nagyon jó hír, hogy az FHE után is van élet, bár ezt azért lehetett sejteni, hogy a DVD/BD kiadványok további sorsa Mo-on nem fog a levegőben lógni, előbb-utóbb lesz valami.
Remélem, hogy a mozikba kerülő alkotásokra ezek után már nem kell majd annyit várni, mint az utóbbi időkben kellett...
Lacko
Lacko 2010.05.21. 20:18
Es mi lesz a Friends-szel. Hivatalosan mikor lehet ujra kapni.
Amugy ilyen neven (gamma), eddig fegyveroptikat gyartottak budapesten. :)
ajánlott olvasnivaló