Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - HD webkamerák érkeznek

Augusztusban több új HD webkamera is megjelenik.

2010.06.11. 10:41 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech több új HD webkamerát mutatott be, illetve fellebbentette a fátylat a Logitech Vid HD szoftverről is., amivel ingyen és könnyedén lehet HD videohívásokat kezdeményezni.

  • Pro Webcam C910: a felső kategóriás C910 részletgazdag Full HD 1080p videók felvételére és valós idejű HD 720p videohívásokra képes, de a webkamera két oldalán elhelyezett mikrofonokkal eközben még sztereó hangot is közvetít. A 25 milliméter mélységű, különösen vékony webkamera megjelenése világszerte augusztusban várható, 99,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.
  • HD Webcam C510: hordozható, összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen szállítható, és akár az otthoni gépen, akár laptop esetében könnyedén használható az 510. A 360 fokban körbeforgatható fejjel végigpásztázhatjuk a helységet, és akár a többieket is bevonhatjuk a beszélgetésbe vagy a felvételbe. A C510 boltokba kerülése szintén augusztusban várható, s ára 49,99 euró körül mozog majd.
  • Logitech Vid HD szoftver: az ingyenes program segítségével gyorsan és könnyen lehet HD-ben videotelefonálni. A szoftver alap-kiegészítőként jár minden új Logitech webkamerához, és külön is ingyenesen letölthető a www.logitech.com/vid oldalról. Szintén "tartozék" a Magix fotó- és videószerkesztő program, amivel képeinket, filmjeinket vághatjuk, illetve dolgozhatjuk fel utólag. ■

hozzászólások (1)

Neil
Neil 2010.06.11. 14:15
Eddig még sosem vettem webcamot mert nem valami szép a képük de egy ilyen hádésre tuti beújítok persze nem a legdrágábbra. :-)
ajánlott olvasnivaló