Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Forog az Üvegtigris 3.

Június 21-én elkezdődött az Üvegtigris 3. forgatása.

2010.07.09. 14:20 | szerző: helti | kategória: Mozi

Június 21-én elkezdődött az Üvegtigris 3. forgatása, mely előreláthatólag augusztus elejéig tart. A produkció sokáig nem árulta el, hogy kik játsszák majd a film nőalakjait, de immár nem titok, hogy a Barátok közt egykori Tildája, Szabó Erika a film női főszereplője. Ő Nikit, a dögös modellcsajt alakítja, aki gyönyörű és ellenállhatatlan, ugyanakkor természetes kisugárzásával a Lalit megformáló Rudolf Pétert is rabul ejti.
A jól menő ügyvéd (Kamarás Iván) vérbő, rámenős feleségeként (Nóra), Pikali Gerdát láthatja majd a közönség, aki saját és férje sorsát egyaránt a kezében tartja. Mellette, Fanny szerepében a Magyar Színház tehetséges művésze, Ruttkay Laura tűnik fel a vásznon. Ő egy visszafogott, ámde talpraesett nő, akinek fő foglalkozása, hogy egy sikeres férfi szeretője legyen.
Az Üvegtigris 3. forgatókönyvét Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda dramaturg és Rudolf Péter írták, az operatőr Kapitány Iván, a vágó Kiss Wanda, a rendező Rudolf Péter. Az akciódús és erotikától sem mentes Üvegtigris 3-at december 16-ától láthatja majd a közönség a hazai mozikban a Szuez Film forgalmazásában.

előző
következő
Forog az Üvegtigris 3.
Forog az Üvegtigris 3.Forog az Üvegtigris 3.Forog az Üvegtigris 3.Forog az Üvegtigris 3.Forog az Üvegtigris 3.Forog az Üvegtigris 3.

hozzászólások (9)

Slyder
Slyder 2010.07.09. 17:36
Betti: Hova üljek?
- A pofádra.

Gaben: Nézd Lalikám... mondtam már, bízhatsz bennem. Ha bármi baj lesz vele, megjavítom neked. Most őszintén... basztalak én már át valaha is?
Lali: Igen.
Gaben: Ja... jó.

ÁÁÁ, jöhet a 3 simán.
Balanses
Balanses 2010.07.09. 23:45
Hát sztem nem egy bombázó...jobbat is találhattak volna nála :/
Germinator
Germinator 2010.07.10. 17:10
Gondolom ezek a szövegek, hogy "karaktere egy talpraesett nő, akinek fő feladata..." stb. az Üvegtigrist promótáló emberkék küldték el a Dome-nak; hát azért ennél jobbat is összedobhattak volna:-| Nem, mintha mindenbe bele kéne kötni, ez igaz, de ez megütött.
Kanduhrka
Kanduhrka 2010.07.10. 17:36
Ezen a képen úgy néz ki, mint egy kifestett hulla. Komolyan.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.07.10. 18:58
egyetértek, nagyítsa csak ki mindenki, az ágy alatt rejtegetett guminők jobban festenek 150 használat után is, mint ő ezzel a "sminkkel" a pofiján.

de hogy ÜvegTigris? há hogy a vérbe ne?

SOKKOT KAPTÁL! SOKKOT KAPTÁL BAZMEG!:-D:-D:-D
ajánlott olvasnivaló