Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rövid filmes hírek - csúszik a Mad Max

Matt Damon már nem tér vissza az új Bourne filmben, Bruce Willis viszont készülhet a Sin City 2-re - filmes hírek, röviden.

2010.10.11. 18:36 | szerző: Retee | kategória: Mozi

  • Tony Gilroy készíti az új Bourne filmet, s a rendező most először részletesebben is beszélt terveiről. Ebben elmondta, hogy bár a Bourne név változatlan marad, ezúttal már nem egy könyves átirat kerül a mozikba, hanem egy teljesen új rész, melyet a stúdió külön írt meg a produkció számára. Épp ezért a film kapcsán nem számítanak Matt Damon részvételére, hiszen itt nem folytatásról, vagy remake-ről van szó, hanem egy új ügynök kalandjairól.
  • Továbbra is problémák vannak az új Mad Max film előkészületeivel, hiszen a Mad Max: Fury Road forgatását elhalasztották. A 2011-es dátum ráadásul már eleve egy csúsztatott időpont volt, de most úgy tűnik, jó ideig nem kapjuk meg a klasszikus akciófilm folytatását. A stábtagok elfoglaltsága és pénzügyi problémák miatt ugyanis a Fury Road forgatása csak valamikor 2012-ben kezdődhet meg.
  • Robert Rodriguez a jelek szerint egyre jobban készül a Sin City második részére, hiszen pár napja arról beszélt, hogy a Spy Kids 4 után akár neki is ugorhat a folytatásnak. A forgatókönyvön mindenesetre Frank Miller már dolgozik, igaz problémát jelent, hogy az első részben gyakorlatilag minden kiemelt karakter meghalt. Épp ezért az új rész valószínűleg visszafelé fog menni az időben, így az alkotók szerint megtörténhet, hogy Bruce Willis is visszatér a folytatásban. ■

hozzászólások (1)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.10.12. 12:20
Hát ez akkor már eleve halott.....

Matt Damon teljesen jol tudott azonosulni az amnéziában szenvedő Bourne ügynök személyében aki kissé esetleg de ugyanakkor gyors észjárású és jo harcfelismerő képességekkel rendelkezik.

Ha nem remake vagy folytatás akkor milyen jogon jön itt a Bourne név?

Ez megintcsak azért lesz szar mert az emberek a Bourne név alatt Matt Damon-nal eggyé váltak most ha valaki más fogja játszani akkor hiába a jo effektek a jo történet attol hogy már más játsza azt a karaktert nem lesz annyira sikeres.


HollyWood ébredj már fel!!!!!


Pl Terminator ahol mindig más valaki játsza John Connor-t.Szerintem ezért lett - sokak szerint - már a 3 is gyenge.Én még el tudtam fogadni igaz nehezen de a 4 már számomra is gyengébb volt mint a 3....


Ugyanaz a szereplő kell mivel a néző pl Matt Damon arcát egybeolvasztja a Bourne névvel és ha most mást fogja játszani akkor nem is érdemes belekezdeni.

Én anno még ugy tudtam Matt Damon játsza a negyedik részt is és akkor nagyon örültem mivel én ugy éreztem mind a 3 részben egyforma mennyiségű akciot kaptam más más ütemben mégis ezért nem tudom eldönteni hogy a 3 rész közül melyik is a legjobb mert mind a 3 nagyon tetszett....Ami Mad Max-et illeti.....szerintem Mel Gibson kirohanása miatt csusztatnak csak inkább ezt mondják hogy pénzügyi gondok meg miegymás blablabla.....
ajánlott olvasnivaló