Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

A Sziget is a jelöltek között a Festival Awards listáján

Európa legjobb fesztiváljai versengenek egymással különböző kategóriákban - szavazz!

2010.10.22. 17:59 | szerző: Retee | kategória: Szabadidő

Európa legjobb fesztiváljai versengenek egymással különböző kategóriákban a Festival Awards szervezésében, s a jelöltek között – nagyfesztivál kategóriában - ott a Sziget is. A szabályzat szerint pedig kétfordulós közönség szavazáson választják meg Európa legjobb fesztiváljait: első körben november 23-ig lehet szavazni a nomináltakra, majd a következő fordulóban már csak a legjobb tíz-tíz fesztivál verseng a különböző kategóriákban. S mivel a nagyfesztiválok sorában ott a Sziget is, így hazánk is részt vesz a versenyen. Aki pedig szeretné s Sziget minél jobb helyezését elősegíteni, az a hivatalos honlapon szavazhat a "Best Major Festival" listán. ■

hozzászólások (10)

Kalwa
Kalwa 2010.10.22. 20:51
Mit tegyek, hogy ne legyek uncsi? :,-(
Aryx
Aryx 2010.10.22. 20:57
Szedj virágot a barátnődnek/szomszéd néninek/anyukádnak, az ide szánt hozzászólásaidat meg nyugodtan írhatod a szobád falára is. Hidd el, Neked is jobb lesz így.
Kalwa
Kalwa 2010.10.22. 21:03
Barátnőm nincs, a szomszéd nővel nem igazán vagyunk jóban, anyukám meg kap virágot mindig, amikor alkalom van. Te még nálam is sokkal értelmetlenebb vagy öreg... nem is értem, hogy hogyan kerültél ide.
Corvus5
Corvus5 2010.10.22. 23:10
Nem értem mi a fenének kell már a lepkefingnak is díjkiosztó gálákat szervezni. Pláne annyi kategóriával, h a végén mindenki nyerjen vmi díjat. Egy rendezvényt úgyse az határoz meg, h milyen idióta díjakat nyer, mint ahogy egy film se lesz attól jó, h kap egy rakat Oscart vagy sem.

Kalwa:

"a változások már nem váratnak sokáig magukra, és nem a számotokra jobb idők fognak eljönni. Holnap talán nagyot fordul a világ...?!"

Ugye ez nem vmi szar narancsos duma akart lenni?
LordMatteo
LordMatteo 2010.10.22. 23:50
Nem, ez valami szar iszlamista duma...
ajánlott olvasnivaló