Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

Divat és forradalmi technológia: Samsung Eco Bubble - buborékokkal a ruhák védelméért

Energiatakarékos és környezetkímélő.

2010.11.15. 19:56 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Samsung ismert hazai divattervezők kollekcióit felvonultató, látványos Fashion Show keretében mutatta be legújabb Eco Bubble mosógépét (WF0804Y8E). A forradalmian új készülék sajátossága az az egyedi buborékképzési eljárás, amelynek köszönhetően már 15°C-on ugyanazt a mosási eredményt érhetjük el, mint a hagyományos mosógépekkel 40°C-on. Az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően a készülék védi a ruhákat és kevesebb energiát fogyaszt. Az „A” besorolású Eco Bubble mosógép 30%-al kedvezőbb teljesítményt nyújt az átlagnál energia felhasználás vonatkozásában, ezért a világ leghatékonyabb mosógépeinek egyike.
A Benes Anita (Daalarna kollekció), Halász Éva (Orlando kollekció), Léber Barbara, Németh Anikó (Manier kollekció) Sziráczky Brigitta tagtervezők (Első Magyar Divattervezők Szövetsége) nevével fémjelzett esten a Samsung többszáz ember előtt mutatta be újgenerációs, környezetbarát mosógépét.
Az új technológia lényege, hogy a gép buborékokat képez a mosóporból, így az a megszokott mosószeres vízhez képest akár negyvenszer gyorsabban hatol be a ruhák mélyébe. A buborékok a mosási ciklus elején, a mosószer vízzel és levegővel történő feloldásakor alakulnak ki. A tökéletesen feloldódott mosószer gyorsan, egységesen és mélyen hatol be az anyagba. Az esetleges mosószer maradványok teljes eltűntetésével a ruha minden mosás után szinte újnak hat, továbbá segíti a mosódob tisztán és egyben frissen tartását.
Míg a hagyományos mosógépek felmelegített vizet használnak a mosáshoz, addig az Eco Bubble mosógép képes alacsony hőmérsékleten is tökéletesen tisztára mosni a ruhákat. A víz felmelegítésének kiküszöbölésével akár 70 százalékkal csökkenhet az energia-felhasználás.
Smart Design
Az ergonómia szempontokat figyelembe vevő elegáns designnak, valamint a magas szintű technológiai megoldásnak köszönhetően az Eco Bubble mosógép az energiahatékonyság, a maximális kényelem és ízléses design együttesét nyújtja a vásárlóknak. ■

előző
következő
Divat és forradalmi technológia: Samsung Eco Bubble - buborékokkal a ruhák védelméért
Divat és forradalmi technológia: Samsung Eco Bubble - buborékokkal a ruhák védelméértDivat és forradalmi technológia: Samsung Eco Bubble - buborékokkal a ruhák védelméért

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló