Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Playpark magazin - teljes PC játékkal és bónuszokkal

A Crazy Chicken Kart 2 az újságárusoknál vásárolható meg.

2010.12.01. 09:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Decembertől új magazin jelenik meg a magyar piacon, a Playpark. CD melléklete egy teljes számítógépes játékot tartalmaz, ami főleg a gyerekeknek okoz majd örömöt. Az első számban a Crazy Chicken Kart 2 játékkal találkozhatunk, ami a felnőttek számára is izgalmas kikapcsolódást nyújthat.
8 pálya tele csapdákkal, 7 versenyző, de csak 1 győztes! A Crazy Chicken Kart 2 játékban állatkák ülnek a volán mögé, és izgalmasabbnál izgalmasabb pályákon versenyeznek egymással, miközben trükkök és csapdák segítségével nehezítik meg az ellenfeleik dolgát. Ki lesz a gokartverseny győztese? December 1-jétől ezt már te döntheted el, ha megvásárolod a Playpark magazint az újságárusoknál.
A CD-n a teljes számítógépes játék mellett bónuszokat is találsz: a Kincsvadászat Atlantiszban játék demo verzióját, háttérképeket, zenét és még sok minden mást. A magazin egy, a játék témájával kapcsolatos óriásposztert is tartalmaz!
A Playpark magazin háromhavonta fog megjelenni. A legközelebbi szám már márciustól az újságárusoknál. A megjelenési ár csak 820 Ft!
Ha szeretnél nyerni egy példányt a Playparkból, kattints ide!

előző
következő
Playpark magazin - teljes PC játékkal és bónuszokkal
Playpark magazin - teljes PC játékkal és bónuszokkalPlaypark magazin - teljes PC játékkal és bónuszokkalPlaypark magazin - teljes PC játékkal és bónuszokkalPlaypark magazin - teljes PC játékkal és bónuszokkal

Forrás: Playpark (x)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló