Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

LG - jönnek az okos TV-k

Youtube, internet, webböngésző és több extra szolgáltatás is jár a most bemutatott televíziókhoz.

2011.01.08. 11:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az LG bemutatta új okos TV-it (Smart TV) a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES). Az egyedi platform a könnyen kezelhető felhasználói felület és a „mutass rá és kattints” (point and click) távvezérlő rendszer segítségével több ezer filmhez, személyre szabható alkalmazásokhoz és videókhoz kínál hozzáférést, és internet-böngészést is lehetővé tesz.
A nézők a négy fő szekció segítségével (TV Live = Élő TV, Premium Content = Prémium Tartalom, TV Apps = TV Alkalmazások és Launch Bar = Indítósáv) néhány kattintással könnyedén elérhetik a legkülönbözőbb tartalmakat. A TV modelleknél a funkciók kiválasztásához pedig nem kell mást tenni, mint a Magic Remote mozgásérzékelő távirányítót mozgatni. A távvezérlés során egyszerűen csak rá kell mutatni a képernyőre, majd rávinni a mutatót a kívánt lehetőségre, és végül kattintással meg kell erősíteni a választást. Habár a funkciók kiválasztásához nem szükséges billentyűzet, az Androidos okostelefonokat használhatjuk billentyűzetes távirányítóként, ha arra egy QWERTY billentyűzetes alkalmazást töltünk le. A Smart TV családdal az alábbi funkciók érhetőek el:
VUDU– Lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy több mint 2000 nagyfelbontású (HD) filmet és TV műsort tartalmazó katalógusból vásárolják meg vagy kölcsönözzék ki kedvenceiket külön havidíj és további hardver eszközök használata nélkül.
Netflix – A frissített Netflix 2.0 program segítségével a felhasználók filmek ezreit tölthetik le az internetről számítógép nélkül.
YouTube – Az alkalmazással több millió internetes videót tölthető le azonnal, közvetlenül az internetről.
CinemaNow – A felhasználók válogathatnak a CinemaNow prémium tartalom-katalógusából, valamint azonnal letölthetik a megvásárolt vagy kikölcsönzött filmeket és népszerű TV műsorokat.
Hulu Plus – Az előfizetők számos nagyszerű TV műsor korábbi és aktuális évadjait és epizódjait tekinthetik meg.
Amazon Video on Demand – Az alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít több mint 75000 közkedvelt filmhez és TV műsorhoz.
Az LG App Store webáruházban szintén alkalmazások százait tölthetik le a felhasználók. A platformban továbbá önálló internet-böngésző program található. A funkcióval a legkülönfélébb hírek, műsorok és egyéb tartalmak tekinthetők meg a tévén keresztül. Emellett a Smart Share technológia része a Media Link szolgáltatás, ami további információkat nyújt a letöltött tartalomról (pl. albumborító, a CD lemez tokjába írt megjegyzések stb.).
Az LG okostévéi elérhetők lesznek LED, LCD és plazma változatban is, így például a következő modellek az LG új okostévéi: LK530, LV3700, LV5500, LW5600, LW6500, LW7700, LW9500, LW9700, PZ750 és PZ950. Az LG az „okos” platformot számos Blu-ray lejátszó készülékhez és házimozi rendszerhez is kínálja. ■

hozzászólások (1)

rootshaper
rootshaper 2011.01.09. 18:21
frankó, de ennek lesz itthon támogatottsága, vagy erre is várni kell, mint az xbox live-ra?
ajánlott olvasnivaló