Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Samsung - négy új taggal bővül a Galaxy család

A Galaxy Ace, illetve a Mini hamarosan hazánkban is debütálhat.

2011.01.27. 15:04 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Samsung bejelentette a népszerű Galaxy sorozat négy új tagját: az Ace, a Fit, a Gio és a mini egyaránt Android operációs rendszerrel lett felszerelve. A termékcsalád egyes tagjainak tervezése során az „S” széria jelentette a kiindulópontot, melyből hat hónap alatt 10 millió darabot értékesítettek. Az eltérő kialakítású és tudású készülékekben közös, hogy egyaránt Wi-Fi-vel és Social Hub funkcióval látták el, ezáltal egyetlen integrált felületen, többféle különböző módon /SNS-en (social network services) Instant Messengeren, e-mailben/ léphetünk kapcsolatba ismerőseinkkel. A készülékeket hamarosan Barcelonában mutatják be a közönségnek, de addig is lássuk röviden a négy mobil jellegzetességeit.

Galaxy Fit
A 3,31 hüvelykes QVGA kijelzős készülék optimális az útközben történő tartalommegosztáshoz és a zökkenőmentes internetböngészéshez, alapjaként pedig egy 600 megahertzes processzor szolgál.

Galaxy Gio
A 3,2 hüvelykes mobil neve, a „Gio”, az ékkő szó olasz megfelelője, így a mobil elsősorban formatervezésében szolgálhat extrákkal. Az Android 2.2-es operációs rendszert pedig egy 800 MHz-es processzor hajtja meg, míg a multimédia tartalmak tárolásáról a mellékelt 2 GB-os SD kártya gondoskodik.

Galaxy Mini
A mini ideális első okostelefon a fiatalok számára. Az oldalán fényes, színes csíkkal borított kompakt telefon 3,14 hüvelykes kijelzővel, Quick Office dokumentumnézegetővel, valamint egy 600 megahertzes processzorral rendelkezik.

Galaxy Ace
Az Ace egyszerű, mégis elegáns kialakítású, s a kompakt készülék 3,5 hüvelykes HVGA kijelzőjével egyszerű gépelést, illetve böngészést biztosít. A telefon alapjaként egy 800 megahertzes processzor szolgál, felszereltségéhez tartozik a Voice Search funkció (egyelőre angol nyelven elérhető) és a ThinkFree Office dokumentumszerkesztő alkalmazás is.
A család négy új tagja egyelőre még nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, de a hazai piacon várhatóan az Ace és a mini debütálhat a közeljövőben. ■

előző
következő
Samsung - négy új taggal bővül a Galaxy család
Samsung - négy új taggal bővül a Galaxy családSamsung - négy új taggal bővül a Galaxy családSamsung - négy új taggal bővül a Galaxy családSamsung - négy új taggal bővül a Galaxy család

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló