Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megjelent a Norton 360 5.0-s verziója

Továbbfejlesztett funkciókkal érkezett meg az otthoni felhasználóknak szánt csomag.

2011.03.03. 15:18 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Négy évvel ezelőtt indította útjára az otthoni felhasználókat megcélzó Norton 360 védelmi programcsomagot a Symantec. A beállításokat minimalizáló, így egyszerű használatot biztosító, de ugyanakkor a számítógép részére teljes körű védelmet nyújtó szoftver egyik oldalról mindig megkapja a fél évvel korábban megjelent Norton Internet Security fontosabb újításait, másrészt viszont további fejlesztések is történnek rajta.
A napokban jelent meg a legújabb, 5.0 verziószámot viselő változat. Ebben megtalálható a továbbfejlesztett, hírnéven alapuló Insight technológia, amely a kártékony programokat ismeri fel és blokkolja, a SONAR 3 viselkedésalapú védelem, amely folyamatosan figyeli a számítógépen futó alkalmazásokat, valamint a Norton Power Eraser és Norton Bootable Recovery Tool eszközök, amelyek fertőzött számítógépek bootolását segítik. Megjelent a NIS 2011-ben már megismert Performance Alert funkció, amely egyes folyamatok kritikus erőforrás-használatakor dob fel figyelmeztető ablakot. Gyorsítottak a backup megoldáson, a mentés 18 százalékkal, a visszaállítás pedig 10 százalékkal lett sebesebb az előző verzióhoz képest. Tovább finomítottak a Norton Control Centeren, amely átláthatóan foglalja össze a beállítási lehetőségeket és információkat. Alul itt is már egy fenyegetettségi világtérkép látható, és innen érhető el a Norton Cybercrime Index is, amely az aktuális online fenyegetettségi szintről tájékoztatja a felhasználókat és ad információkat ezek megelőzésére vonatkozóan (a fenti linken nem Norton felhasználók is hozzáférhetnek ehhez).
A folyamatosan növekvő népszerűségű Facebook közösségi site-on is egyre több próbálkozás van mindenféle támadásra, így ehhez kapcsolódóan is megjelent egy újítás: a Safe Web applikáció falunk tartalmát scanneli végig, veszélyes linkek után kutatva.
A Norton 360 5.0 három számítógépre telepíthető, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 17592 Ft, ez egy évig biztosítja a frissítéseket, és 2 GB online tárterületet is kapunk erre az időre backup célra. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló