Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megjelent a Playpark magazin második száma

A kristálybarlang titka című teljes játék a korongon.

2011.03.10. 08:15 | szerző: PC Dome | kategória: Egyéb

A kristálybarlang titka című teljes PC-s játék, valamint demók és egyéb bónuszok találhatók az aktuális Playpark gyermekmagazin CD mellékletén. Vidám húsveti kifestők és fejtörők is várnak mindenkire.
A kristálybarlang titka (Crystal Cave Lost Treasures) játék ókori elveszett civiliziációk rejtélyes piramisaiba, barlangjaiba vezeti el a kalandokra vágyó játékost. A barlangok mélyén rég elfeledett kincs várja a szerencséseket: 100 izgalmas pálya logikai feladatokkal, ügyességpróbával, és trükkös csapdával. Fedezd fel az ősi katakombákat, föld alatti labirintusokat - használd az eszedet és légy ügyes! Meg tudod fejteni a kristálybarlang titkát, megtalálod a kincset?
A lap márciustól májusig kapható az újságárusoknál. További információt a magazinról és az eladási helyekről a www.playpark.sk honlapon találsz.
Ha meg szeretnél nyerni egy példányt a Playpark második számából, vegyél részt a március 15-ig tartó játékban! ■

előző
következő
Megjelent a Playpark magazin második száma
Megjelent a Playpark magazin második számaMegjelent a Playpark magazin második számaMegjelent a Playpark magazin második számaMegjelent a Playpark magazin második számaMegjelent a Playpark magazin második száma

Forrás: Playpark

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló