Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lucas Arts - UE3 játékok érkezhetnek

A Lucas Arts szerződést kötött az Epic-kel.

2011.04.27. 11:06 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A már többször is díjnyertes és még ennél is többször, multiplatformon is bizonyító Unreal Engine 3 használati jogai most a Lucas Arts markába kerültek, méghozzá több évre és az egész stúdióra vetítve. Ez azt jelentheti, hogy dőlni fognak a Lucas-féle játékok az Epic által megtervezett és tökéletesített UE3 látványával megtoldva.
"Az Unreal Engine 3 egy előremutató megoldás, mely lerövidíti az utat az inspirációtól a megalkotásig, a platformok széles skáláján." - mondta Zak Phelps, a Lucas Arts technológiai igazgatója. "Beleborzongunk a gondolatba, hogy a technológiai koktélunkhoz még egy ilyen kivételes eszközt keverhetünk hozzá."
"A Lucas Arts-nak most már lehetősége van uralni a mobil platformoktól egészen a PC-ig bezárólag minden megoldást, az új generációs játékok koráig." - közölte Mark Rein, az Epic vezérigazgatója. "Alig várjuk már, hogy mi történik, mikor a Lucas Arts tapasztalt és tehetséges munkaereje és az Unreal Engine 3 fúzióra lép." ■

hozzászólások (7)

Slyder
Slyder 2011.04.27. 18:05
Remélem nem ötlethiány miatt nincsen hír a húzó címeikről...
Skorpio90
Skorpio90 2011.04.27. 18:08
Régen rossz, ha ötlethiányuk van ilyen téren. Folytassák a Jedi Academy-t a sötét oldalas befejezéssel, Kyle Katarn legyen a főszereplő, átemelik a a harcrendszert ebbe a részbe, alávágják az UE 3-at Euphoria motorral együtt és kész a kasszasiker.
Slyder
Slyder 2011.04.27. 18:27
Valamikor biztos jönni fog, de annak a JK-nak új története lesz, Katarn és Luke szerepe sem lenne biztos, "újítás" címszó alatt. Nem ez lenne az első játék ahol fontos szereplőket mellőznek.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.04.27. 20:27
Vagy egy kotor fps/tps hogy ne függjünk annyira a Luke/Darth Vader clone wars vonalhoz.
rootshaper
rootshaper 2011.04.28. 11:59
azt a "nyavajás" mmo-t nem is a Lucas fejleszti, csak ők adják ki. vajmi kevés gondjuk van vele. én azért még várom, akár mennyire is nyavajás lesz. no meg fizetős, hogy nem szakad le az arcuk :)
ajánlott olvasnivaló