Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Child's Play - bejelentés

Mindannyiunk kedvenc Chucky babája a számítógépünkön tér vissza riogatni.

2011.05.22. 11:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Gondolom nem sokaknak kell bemutatnom Chucky-t, a gyilkos babát, aki az én gyerekkoromat az alienekkel karöltve keserítette meg. Szerencsére hamarosan mind Chucky, mind pedig a gonosz alienek, visszatérnek riogatni, de most a monitorunkon keresztül. A TikGames bejelentette, hogy készül egy valódi gyilkosság-szimulátor a boszorkánykonyhájukban, ráadásul egyből sorozatban gondolkoznak. A gyilkosság-szimulátor pedig teljesen helyénvaló kifejezés, ugyanis az ígéretek szerint Chuckyval titokban kell majd osonnunk, ezzel terrorizálva és az őrületbe kergetve az értatlan áldozatot; majd mikor már kellőképp kiéltük magunkat rajta, végezhetünk is vele.
Igazán jó táptalajnak ígérkezik a játék azok számára, akik az erőszakos játékokat okolják az Amerikában oly divatos iskolai lövöldözések miatt. Viszont azt figyelembe véve, hogy az utolsó két Chucky film, a Chucky menyasszonya és a Chucky magvai, milyen véresek voltak, azt hiszem, a fejlesztők sem tehetnek mást, mint hogy egy vérben tocsogó játékot készítsenek. ■

hozzászólások (8)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.05.23. 08:33
"Gondolom nem sokaknak kell bemutatnom Chucky-t"
Chucky?! Az meg mi az istennyila?!;-)
rootshaper
rootshaper 2011.05.23. 09:47
ha tényleg nem vágod, sürgősen tessék pótolni :D
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.23. 10:29
Pedig mára már legalább olyan klasszikus horror, mint a Péntek 13 vagy a Rémálom az Elm Utcában. Ugyanakkor a játék szvsz bukásra van ítélve.
Creativ3Form
Creativ3Form 2011.05.23. 10:55
Hm...bár nálam Chucky mindig is inkább röhejes volt, semmint félelmetes, de azért kíváncsiank várom.
rootshaper
rootshaper 2011.05.23. 11:46
én a péntek13 sorozattal voltam/vagyok így. a gyerekjáték az inkább ilyen horror-szatíra, nem is akarja komolyan venni magát, ellentétben az említett dzsézönös sztorival :)
ajánlott olvasnivaló