25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Star Wars: a teljes legenda együtt 9 lemezen

Szeptemberben egy különleges Star Wars gyűjtemény jelenik meg.

Írta: Retee 24 hozzászólás

A Star Wars-filmek 6 epizódja igazi klasszikus és generációkon átívelően népszerű, alkotói mindig a legújabb technikának, legújabb elvárásoknak megfelelően frissítik fel a filmeket, és néhány lépéssel mindig a koruk előtt járnak. 2011. szeptemberében a felújított minőségű filmek mellett eddig még soha nyilvánosság elé nem került, különleges extrákat tartalmazó Blu-ray lemezek jelennek meg egy különleges gyűjteményben: 9 Blu-ray lemez kényezteti majd a távoli galaxisok szerelmeseit. A Lucas-archívumból összeválogatott, több mint 40 (!) órányi extrák között természetesen kimaradt, kibővített és alternatív jelenetek is találhatók, új dokumentumfilmek, audiókommentárok, a forgatásokon készült felvételek, sőt, az ínyenceket egy csokorra való Star Wars-paródia is várja. 1977 májusában, az Új remény bemutatójával legenda született: George Lucas most bebizonyítja, hogy a legenda él és képes újjászületni: ez a Blu-ray csomag a legfényesebb bizonyíték erre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

rootshaper
rootshaper [1614]
ne sajnáld, az utólag háromdésített filmek szerintem szart sem érnek. attól, hogy kivagdossák a szereplőket és mint egy kartonpapír figurát, előrbb hoznak, mint a bábszínházban, az szerintem gagyibb mint egy "rendes" film. mondjuk én az ájmex háromdét sem értem, miért olyan baromi jó, de ez már más kérdés, az tuti, hogy az utólagmegcsinált filmek még annál is szarabbak.
gregmerch
gregmerch [3766]
Hát én előrendeltem, de tartok tőle, hogy követi majd nemsokára egy 3D-s BR kiadás újabb soktízezerért. Jól csinálja Mr. Lucas, hogy ugyan abból él már 34 éve!
Royce95
Royce95 [263]
Lehet hogy rám is illenek ezek nem tudhatom, de az biztos hogy csak akkor ha előtte beszóltak, én nem ugrok minden hozzászólásodra minden témába mint te, neked amúgy is tök mindegy mit írok úgy is ugyan azt mondod 3x-ra is, mint most. (Amúgy ezen már én is csak nevetek úgyhogy ketten vagyunk, nem lenne egyszerűbb ha nem b@szogatnál egyből ha hozzászólok valamihez?, mint most azért mert megjegyeztem hogy 40ezer ért meg nem venném.)
Balanses
Balanses [2136]
Látszik, hogy csak vakkantgatsz bele a vakvilágba és dobálózol a szavakkal össze-vissza, különben hülyeségeket sem beszélnél. Egyébiránt nem tudom honnan veszed, hogy nem ismerem el más véleményét (ugye mondod te a technos beszólásod után), tulajdonképpen pont olyan dolgokkal vádolsz ami rád jellemző. De tudom ezt tök fölöslegesen írom le, hisz úgyis én vagyok a hülye meg a sáska mert letudom normális szavakkal épp mondatokban írni a véleményemet.


Szerk.: Az utolsó hsz-eden meg már csak nevetni tudok :D Tudod teljesen más dolog fiatalnak és teljesen más sötét, hülyegyereknek lenni. ;) Ezzel részemről be is van fejezve az offolás...
Royce95
Royce95 [263]
Én is rockot hallgatok amúgy ő meg a családomra szólt be szóval egyenlően ideillik mindkettő.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (24 db)