25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Far Cry 3 - a PC-s verzió szebb lesz

Épp csak egy picit lesz szebb a PC-s változat mint a konzolos.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Mára elmúltak azok az idők, mikor a fejlesztők olyan kijelentéseket tesznek, hogy XY játék azért nem jelenik meg PC-re, mert az nem képes ugyanazt a színvonalat biztosítani mint egy konzol. A kocka nagyot fordult, a mostanában megjelenő multiplatform játékok ha különböznek is egymástól, akkor általában a számítógépes változatok kapnak élesebb textúrákat, és szebb effekteket. Úgy néz ki, hogy hasonló lesz a helyzet a Ubisoft berkeiben készülő Far Cry 3-mal is. Jamie Keen, a játék egyik fejlesztője egy interjúban arról beszélt, hogy a PC-ben ma már sokkal több potenciál van, így a játékkészítőknek is sokkal több lehetőséget nyújt.
"A számítógépekben sokkal több erőforrás van, vagy legalábbis sokkal többet lehet beléjük szorítani. Így sokkal többet is tudunk kihozni belőle, de ez nem azt jelenti, hogy csak erre a platformra koncentrálunk és a konzolokat elhanyagoljuk, szeretnénk minden esetben a lehető legtöbbet kihozni a platformokból. Az emberek meg fognak lepődni, mikor látják a konzolos változatot. Persze, lesznek különbségek, de korántsem akkorák, mint azt most az emberek feltételezik."
A Far Cry 3-t elsődlegesen számítógépekre fejlesztik, és egyelőre csak ebből a verzióból láthattunk képeket és videókat. A konzolos változatokat valamikor még ebben az évben mutatják be. A megjelenésre pedig valamikor 2012-ben kerülhet sor.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Far Cry 3
  • Far Cry 3
  • Far Cry 3
  • Far Cry 3

Far Cry 3

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés: 2012. november 30.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Hát azért eddig is úgy volt a legtöbb multi platform játéknál, hogy PC-én sokkal jobb grafikával jöttek ki:)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)