Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Samsung Series 3 - ismét új taggal bővül a család

Egy új, kifejezetten vékony gépet mutatott be a cég.

2011.07.27. 10:25 | szerző: rootshaper | kategória: Kütyü

A Samsung bemutatta legújabb, Series 3 családba tartozó gépezetét, mely konkrétan a 350U2B névre hallgat. Leginkább vékonyságával és súlyával - vagy inkább annak hiányával - fogja majd meghódítani a célközönséget.
De természetesen nekünk ennyi nem elég az üdvösséghez, így lássuk inkább, mi lapul a motorháztető alatt! A gép lelkét egy Intel Core i3 2310M processzor képezi, mely mellé mindössze 2 GB rendszermemória jár, mint alap felszerelés. Az új jövevény az Intel megoldását használja a videó megjelenítésre, így már sejthető, hogy ez a notebook nem a gamer közösség igényeit hivatott kielégíteni. Az adatok tárolásáról egy 320 GB-os SATA II-es, 5400 rpm-es merevlemez gondoskodik, míg ezek továbbítására vagy a gépre mentésére az új USB 3.0 szabványos csatlakozó is segítséget nyújt. Ezen felszerelések által életre keltett képet pedig egy 12,5 hüvelykes matt LED kijelző hivatott a szemünk elé varázsolni, mely szabad téren, napsütésben is olvasható képet garantál.
De van még itt olyan aspektusa a gépnek, melyről muszáj beszélnünk, ez pedig a hatcellás akkumulátor, mellyel felvértezve sem nyom többet 1,4 kilogrammnál a gép. Ráadásul a Samsung egyedi, PowerPlus feltöltési rendszerével képes felvenni a töltést a hálózatról, melynek köszönhetően a cég állítása szerint az akksi 1000 töltést is kibír úgy, hogy a maximális kapacitása mindössze a 80%-ára csökken. Ez normál esetben már 300 töltés után megtörténik. Jár még egy Samsung Fast Start technológia is a géppel, mely lehetővé teszi, hogy a rendszer pillanatok alatt felálljon, egy hibrid alvó módnak köszönhetően.
A Samsung Series 3 350U2B hazánkban augusztus közepétől lesz kapható és ajánlott végfelhasználói ára pedig 169900 Ft lesz. ■

előző
következő
Samsung Series 3 - ismét új taggal bővül a család
Samsung Series 3 - ismét új taggal bővül a családSamsung Series 3 - ismét új taggal bővül a család

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló