Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A majmok orvosa

Két hét múlva érkezik a hazai mozikba az új Majmok bolygója.

2011.08.07. 15:44 | szerző: Retee | kategória: Mozi

India egyik legfontosabb exportcikke Freida Pinto. A Gettómilliomossal világhírűvé vált gyönyörű színésznő legközelebb A majmok bolygója – Lázadás (Rise of the Planet of the Apes, hazai bemutató: augusztus 18.) főszereplőjeként tér vissza. Állatorvost alakít, aki egyik nevelője az emberek közt felcseperedő kísérleti csimpánznak, a majmok lázadásának élére álló Cézárnak.
– Én nagyon fontosnak tartom a színészi hitelességet – mentegetőzött egy nyilatkozatában Pinto. – Úgyhogy eleinte nem tartottam jó ötletnek, hogy én kapjam a szerepet. Én ugyanis minden állattól félek. Nézni szeretem őket, de nem szívesen érek hozzájuk. Még kutyákhoz sem, pedig ők igazán barátságosak tudnak lenni.
A majmok bolygója – Lázadás forgatása során szerencsére nem volt szükség állatokra: a vásznon mozgó csimpánzokat és gorillákat – egy különleges, vadonatúj technikai fejlesztésnek köszönhetően – emberek játszották, és az ő mozgásukat felhasználva, utólag, komputerek segítségével születtek meg a fantasztikusan hitelesnek tűnő majmok.
– Nekem ez az egyik legfurcsább élményem a filmmel kapcsolatban – nyilatkozta a színésznő. – Nézem a kész jeleneteket, és teljesen valódinak látszanak. Utólag már nekem is nehéz elhinni, hogy nem egy majom kezét fogtam a felvételkor. Még a moziszékben ülve is kiráz a hideg tőle. ■

előző
következő
A majmok orvosa
A majmok orvosaA majmok orvosaA majmok orvosa

hozzászólások (8)

Ghoost
Ghoost 2011.08.09. 11:54
Ráadásul itt az első rész, illetve a könyv, amiből az készült alapkoncepciója vész el... egyszerűen elszabadulnak a mutáns majmok és akkor most jaj... Nagyon gyengének ígérkezik.
LM: A leírtak alapján az inkább a 2. rész, de lehet az 5.-ben is van ilyen, addig viszont nekem sem tartott ki a lelkesedésem amikor nemrég nekiálltam a sorozatnak, az első 3ig jutottam.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.08.09. 13:04
Engem sose hozott lázba ez a film-sorozat.
Az első részt is utáltam de mégis megnéztem mert érdekesnek találtam és kellemeset csalódtam.

Ezek az ujraforgatott részeket én sem értem.

Megnéztem a Mark Wahlberg-es remake-t de mivel az ott ugy végződött hogy egy olyan bolygón landol ahol a majmok már a mindennapi modern világban uralkodók akkor ezt kellett volna szerintem folytatni és szintén Walhberg-el.

Ettől függetlenül ez a film méginkább hidegen hagy mint az előző részek mégis a trailer alapján lehet hogy megnézem majd
razak
razak 2011.08.09. 14:30
Az első "oldschool" rész nálam etalon.Pedig CGI és 3D sincs benne..öregszem.
Hofi
Hofi 2011.08.09. 15:21
Manapság a látvány a lényeg. Lásd Avatar. Látványvilágilag tökéletes, de a története egy nagy nulla.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.12. 11:25
nekem is etalon, pedig én csak 22 vagyok...
ajánlott olvasnivaló