Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mr. Beannek annyi

Szeptember közepén érkezik meg a hazai mozikba a Johnny English Reborn.

2011.09.07. 14:02 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Nem alakítja többé Mr. Beant Rowan Atkinson. A legnépszerűbb brit komikus nem arról híres, hogy elkapkodná a dolgokat vagy a levegőbe beszélne, ezért alighanem készpénznek lehet venni kijelentését, amely egyébként egy ausztrál magazinnak adott interjújában hangzott el. Atkinson ugyanis éppen az ötödik kontinensen népszerűsíti legújabb filmjét, a Johnny English újratöltve című akcióvígjátékot (Johnny English Reborn – hazai bemutató: 2011. szeptember 15.), s ebből az alkalomból mesélt az általa alakított legkedveltebb karakterről is.
– Persze az ember soha ne mondja, hogy soha, de most úgy tűnik, egyszer s mindenkorra végeztem Beannel – tette még hozzá Atkinson, talán hogy ne keserítse el végleg a rajongókat.
A brit komikus egyébként nem nevezhető sztahanovistának: csak négyévente hajlandó belevetni magát egy-egy filmes projektbe. Igaz, akkor nemcsak a film sztárja, hanem executive producere is, amit a maga részéről őszintén sajnál. – Régen minden szép volt, egy-egy film miatt csak három hétig melóztam színészként, aztán mehettem haza – panaszkodott az ausztrál magazinnak. – A producerkedés viszont más tészta, melózni kell egyfolytában, amíg az ötlettől eljutunk a vége főcímig. Elegem is lett belőle, azt hiszem, lenyomom a promóciós turnét, aztán egy darabig megint takarékon leszek. ■

hozzászólások (9)

Snapsz
Snapsz 2011.09.08. 10:59
Az alapján amit mondott, nekem az jön le, hogy kiégett. Nincs már neki ehhez semmi kedve, már csak pihengetne éjjel nappal.
"Régen minden szép volt, egy-egy film miatt csak három hétig melóztam színészként, aztán mehettem haza"
"lenyomom a promóciós turnét, aztán egy darabig megint takarékon leszek."
56 éves, nem egy mai eresztés. Lehet már szerepre vágyik, megunta a nem is tudom hány évtizeden át tartó Mr. Bean szerepét. :) Ez van sajnos. :-/
Hofi
Hofi 2011.09.08. 14:20
Schwarzenegger sokkal energikusabb, pedig ő idősebb. Szerintem Bean, ahogy mondod már unja ezt a csetlő-botló idiótát :-D
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.09.09. 22:44
Pedig szerintem kár.

Elvégre is azzal lett ismert és mégcsak nagyon beszélnie-szöveget megtanulnia se kellett csupán csetleni-esni-botlani és a mozdulatai is viccesek voltak számomra arcjátékárol nem is beszélve.Tény hogy van akinek nem jön be vagy nem szereti.
Szóval talán még könnyebb dolga volt mint a szinésztársainak akiknek meg kellett tanulni a szöveget meg hasonlók.

Láttam a Johny English-t de nem voltam tőle elájulva mert az évek folyamán volt már pár afféle ügynökös-vigjátékos film ami szintén ilyen James Bond-os feelingű volt.

Ugyhogy nekem MR BEAN bejött és mesében is tetszett.

Tény hogy a szinésznek előbb-utobb elege lesz az általa párositott karakterből-szerepből és mivel mondhatni jol keresett vele - elvégre is St.hl modjára törte már nemtudom hanyadik drága autóját - nem csoda hogy nem akarja többé MR BEAN-t de ugyanakkor eme karakternek köszönheti hogy ismert és sikeres lett:D:D
Germinator
Germinator 2011.09.11. 18:13
Amúgy nem azzal lett ismert, már előtte is volt csomó sorozata, de ezt just for the record:-P
U.R.H.
U.R.H. 2011.09.11. 18:31
Jó párszor nyilatkozta már ezt rowan atkinson, szóval engem nem igazán hat ez meg. Sőt ha jól emlékszem a johnny english 1 premierje előtt is már ezzel fárasztotta a népet. Aztán mégis lett még egy Mr. Bean film.
ajánlott olvasnivaló