Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Edward Norton hajnalban megy vacsorázni

Megkezdődött a The Bourne Legacy forgatása.

2011.09.20. 13:52 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Megkezdődött a The Bourne Legacy (hazai bemutató: 2012. szeptember) forgatása, amely a népszerű és már nem amnéziás túlélőművészről szóló filmek negyedik darabja. A rajongóknak némi szomorúságot okozhat, hogy mostantól nem Matt Damon, hanem Jeremy Renner a főszereplő, viszont Rachel Weisz és Edward Norton is erősíti a stábot. Az a producerek alapkövetelése volt, hogy a CIA öreg rókái, azaz a Joan Allen és Scott Glenn által alakított figurák is visszatérjenek. Nortonnak jutott a megtisztelő feladat, hogy a film első forgatási napján hajnalban megkezdje a munkát. Meg nem erősített hírek szerint ő alakítja a főgonoszt. Mint a szemtanúk beszámoltak róla, Norton hajnali fél hatkor a történet szerint vacsorázni érkezett a Long Island-i (New York City) Express Diner nevű üzemegységbe, amely a környékbeliek kedvenc kajálóhelye (finom ízek, szolid árak). További információ nem áll rendelkezésre, mert a környéket hermetikusan lezárták. ■

Forrás: UIP

hozzászólások (12)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.09.21. 11:24
Még jó, hogy nekem Will Hunting :)
Kicsit olyan, mint a Max payne 3-al kapcsolatban a vita :D kopasz, szakállas, nem NYban van/nem Matt Damon lesz Bourne :)
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.09.21. 16:31
Lacko:


Igen a régi Bourne filmeket tekintve lehet csak mivel elkezdték ezeket ujra csinálni mai kinézettel igy a régire már csak esetleg az idősebb korosztály emlékezik.
A másik meg hogy attol is függ ki melyiket látja előszőr.Én a régieket nem láttam de a Matt Damon-os filmek után tul régiek voltak számomra és uncsiak.
Én nálam pl volt olyan film amit megnéztem feliratosan majd szinkronosan is és teljesen más élményt nyujtott noha totál ugyanaz történik csak az egyikben angolul a másikban meg magyarul.

Pókermber 4-et nem tartom nyomon csak azért irtam de konkrétan nem is érdekel hogy bemutatták-e már vagy csak most fogják játszani.De ott megint más mivel a szereplő egy maskara mögött van igy tulajdonképpen mikor ugrál ide-oda nem számit hogy melyik szinész játsza de más filmeknél amelynél konkrétan a szinészt látod ahogy játszik nagyon is fontos.

"rengeteg remake/reboot készül új szereplőkkel,"

Na igen és pont itt a baj.Folyton egy megszokott karakter ujabb és ujabb más szereplővel.Igy teljesen szétesik a film és hiába a sztori a történet a jo megjelenités ez már jelentősen befolyásolja a film ha nem is anyagi de szakmai sikerét.

Igen szerintem ha nem vállalja nem is kéne több folytatást csinálni mivel a néző olyankor a fő karakterrel beleéli magát a szinész helyébe - pont ez a lényeg egy filmnél - és ha már más szinész játsza ugyanazt a karaktert az nagyon illuzióromboló.

A James Bond filmek azok más téma.Mivel az nem egy háromrészes film és régen és mai kinézetben is van.Ugy értem a régiben is vannak jo kütyük, jo kocsik szép csajok de más a film kinézete, a környezet.

Persze hogy annál is egy idő után le kellett cserélni Connery-t vagy Roger-t mert egy idő után ki is öregszik abbol a szerepből esetleg már a néző számára nem olyan sármos és erős egyéniség mint esetleg az első filmjében.

Igen felesleges itélkezni.De látthatunk rá jopár példát manapság hogy amelyikben másik szinész van ugyanazon karakter szerepében az nem olyan sikeres.Ha nem is anyagilag akkor nézői elvárások tekintetében.

Lásd a Transformers 3-at amiben bár Megan mondhatni másodszereplő mégis fontos a filmben és sokat nyom a latba.
Nem azzal van a baj hogy más játsza mert az emberek ha nehezen is de idővel el tudják fogadni.A lényeg hogy milyen köritést és történetet találnak ki hozzá hogy az ember el tudja fogadni.

A Terminator filmek is főleg szerintem az állando John Connor váltogatás miatt estek szét.

Max Payne-el sincs baj hogy kopasz és nem New York lesz a helyszin.Csak mivel a játékos itt is megszokta a környezetet a szinész-karakter kinézetét és nehezen tudja elfogadni a változást pont ugy ahogy az emberek is képesek megváltozni.De nem könnyű

Ez is attol füg milyen köritést találnak ki hozzá hogy a játékos el tudja fogadni a karakter mind külső és mind helyszinbéli változását.
McCl@ne
McCl@ne 2011.09.21. 16:46
:O

Az valami egészen elképesztő, hogy kb. minden mondatodat ízekre lehetne szedni... Apró cafatokra. Ha lesz ma időm még, meg is csinálom, csak hogy értsd, mire gondolok.
Egyes szövegrészek alapján 13 évesnek tippeltelek, máskor viszont láttam, hogy idősebb vagy, de akkor sem tippeltem volna többet 17-nél. Ez nem oltás akar lenni, annak harmatos lenne... Egyszerűen félelmetes, hogy 26 vagy. Komolyan...
Madrac
Madrac 2011.09.21. 16:51
26 az 2x13 ;)
McCl@ne
McCl@ne 2011.09.21. 17:49
Na nézzük :) Csak a legjobbakat:

Én nálam pl volt olyan film amit megnéztem feliratosan majd szinkronosan is és teljesen más élményt nyujtott noha totál ugyanaz történik csak az egyikben angolul a másikban meg magyarul.

Őőő, igen, tudjuk. Ez a szinkronos filmek lényege a feliratosokhoz képest, hogy minden ugyanaz, csak a beszélt nyelv más. A fű pedig zöld.

Pókermber 4-et nem tartom nyomon
Hogy mi? :O

Amúgy nincs semmiféle Pókember 4, ez egy reboot, újraindítják a franchise-t jobb szereposztással és majd meglátjuk, hogy milyen változásokkal. Illetve a játékidő jótékony hányadában a főszereplő maskara(?) nélkül van, tehát igenis fontos, hogy ki játssza. Ennyi erővel Bourne-nál is tök mindegy, hogy amikor Greengrass hektikusra vágott akciójeleneti pörögnek, ki van épp a képen. Ott is csak a drámaibb részeknél mutatkozik meg igazán a színészek közötti különbség.

Folyton egy megszokott karakter ujabb és ujabb más szereplővel.Igy teljesen szétesik a film
Fogynak a smiely-k.

...amit ezután a Bond filmekről írtál, azt vesd össze azzal, amit az első bekezdésben a Bourne-ról írtál. Homlokegyenest az ellenkezője.

látthatunk rá jopár példát manapság hogy amelyikben másik szinész van ugyanazon karakter szerepében az nem olyan sikeres.
Mondanál kettőt?

Lásd a Transformers 3-at amiben bár Megan mondhatni másodszereplő mégis fontos a filmben és sokat nyom a latba.
:D :D :D :D :D Ez jó volt, ilyet én is tudok: Megy a nyuszika az erdőben...

Nem azzal van a baj hogy más játsza mert az emberek ha nehezen is de idővel el tudják fogadni.A lényeg hogy milyen köritést és történetet találnak ki hozzá hogy az ember el tudja fogadni.
Ezzel pedig MINDENT vastag filccel áthúztál, amiről korábban beszéltél. MINDENT.

A Terminator filmek is főleg szerintem az állando John Connor váltogatás miatt estek szét.
Tehát nem a 3. rész Ctrl-C/Ctrl-V forgatókönyve és a 4. rész műanyagsága és elbaszott rendezése miatt? Amúgy a 4. rész John Connorja akárki lehetne, és nehogy már Christian Bale ne legyen jobb Connor akárkinél!

Nagyjából ennyi.

By the way az egészre van egy még jobb példa Bondnál, bár ez is maskarás lesz, előre szólok: Batmant minimum 4 színész (West, Keaton, Kilmer, Clooney) megformálta, mire sikerült elnyernie a legnépszerűbb és a legszerethetőbb formáját. Jó lett volna, ha leállnak Westnél vagy Keatonnél? (Kilmer, Clooney és még jó néhány színész karrierjének biztos :D)
ajánlott olvasnivaló