Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Szigorúan titkos a negyedik Bourne-film

Egyelőre még a színészek sem láthatták a komplett forgatókönyvét a jövő évben érkező új filmnek.

2011.10.17. 11:08 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Nem sokat bízott a véletlenre Tony Gilroy, a The Bourne Legacy (hazai bemutató: 2012. szeptember) rendezője. A színészek nem kapták meg az egész forgatókönyvet, hanem csak a szerepükkel kapcsolatos részt, és azt is vissza kellett adniuk, miután elolvasták. A szereplők szerint mindez az internet miatt van: ha bármilyen információ kiszivárog, azonnal terjedni kezd, és amennyiben a stáb legfontosabb tagjain kívül bárki összefüggéseiben láthatná a cselekményt, a sztorit már régen összerakták és elemezték volna a rajongók. Ám ha már terjedő információkról van szó: a Bourne-franchise-ról azt mondják, a negyedik rész után is folytatódhat, mert van benne annyi matéria.
– Amikor a Bourne Legacyról hallottam, először csak vállat vontam: ugyan mit lehetne még elsütni az első három rész után? – meséli Corey Stoll, aki egy gonosz tudóst alakít a filmben. – Aztán megtudtam pár dolgot, és kiderült, most olyan irányban indult el a történet, ami új távlatokat nyit. Ezért hallani, hogy lesz ötödik rész is.
Az első három filmben Matt Damon játszotta Bourne ügynököt, most, a negyedik részben a kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner vette át a szerepet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló