Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Metal Gear Rising: Revengeance - átalakultak a dolgok

Sok minden módosult az eredeti koncepcióban.

2011.12.13. 10:55 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagy meglepetés volt a VGA alkalmából a Metal Gear Rising: Revengeance bemutatója, ugyanis az eddig Metal Gear Solid Rising címen futó projekt gyakorlatilag minden tekintetben megváltozott. Új cím, új fejlesztő csapat és új ötletek jellemzik a fejlesztést a továbbiakban.
Eredetileg úgy tudtuk, hogy a Metal Gear Solid Rising a Metal Gear Solid 4. epizódja előtt fog játszódni, azonban ezt a koncepciót elvetették és időrendben a negyedik részt fogja követni az új játék és már többé nem része a MGS sorozatnak.
Tehát miután csendben leállították a Rising fejlesztését, egy stúdiólátogatás alkalmából a Platinum Games úgy döntött, hogy átveszik a fejlesztés irányítását és újragondolják a dolgokat. Az volt az eredeti terv, hogy megmaradnak a történetnél, viszont a fejlesztők inkább átírták azt, így már tényleg egy teljesen új játékot kapunk majd, ha egyszer befejeződik a fejlesztés, mely nem fog a Solid sorozathoz tartozni. A trailerből annyi már biztosan látszik, hogy egy kimondottan véres és az akciót előtérbe helyező játékról lesz majd szó, mely bővelkedik az abszurd jelenetekben, melyeket a japánok annyira imádnak. Reméljük, mi is szeretni fogjuk majd. ■

Metal Gear Rising: Revengeance
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Metal Gear Rising: Revengeance

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló