Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Canon - bővült a HF M kameracsalád

WiFi funkcióval és MP4 támogatással érkezik több új modell is.

2012.01.10. 23:36 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

A Canon új érintőképernyős AVCHD videokamerákkal bővítette Legria HF M családját. Az M52, az M56 és az M506 modellek egyszerűen csatlakoztathatók az Apple hordozható eszközeihez, valamint feltöltési lehetőséget biztosítanak a YouTube videomegosztó portálra és Facebook oldalra is. Így ideálisak lehetnek az olyan felhasználók számára, akik egyszerűen szeretnék megosztani, megtekinteni és tárolni a felvételeiket. A professzionális HD CMOS PRO érzékelővel rendelkező modellek természetesen Full HD videorendszert, valamint új, beépített funkciókat – mint például Wi-Fi és MP4 formátum támogatás – biztosítanak tulajdonosaik számára.
Az M52 és az M56 kamerákban megtalálható a Wi-Fi funkció is, melynek köszönhetően könnyedén oszthatjuk meg a videókat, anélkül, hogy azokat számítógépre kellene másolni. Az MP4 formátum támogatása, valamint az új, ingyenesen letölthető „Movie Uploader” iOS alkalmazás segítségével a videók egyszerűen megoszthatók. Az iOS rendszert futtató eszközökhöz – például az iPad vagy iPhone készülékeihez – való közvetlen csatlakozási lehetőségnek köszönhetően akár menet közben is megtekinthetőek, vagy menthetőek a videók. Az új modellek a továbbfejlesztett HD CMOS PRO érzékelőnek köszönhetően a korábbi Legria HF M sorozathoz képest 20 százalékkal jobb teljesítményt nyújtanak gyenge fényviszonyok között, így a képek még élesebbek és részletesebbek lesznek. A 10-szeres optikai zoommal pedig nagy fókusztávolság-tartományban rögzíthetünk felvételeket egy adott témáról, míg a fejlett blendekialakítás segítségével gyönyörű elmosódó hátterek készíthetők. Fontos újítás az új Canon Intelligens képstabilizáló rendszer, amelynek köszönhetően nem szükséges a beállítások közötti kézi váltás sem. Számos különböző helyzetben még egyszerűbbé teszi a kiváló minőségű, remegésmentes felvételek készítését: akár mozgás közben készítünk felvételeket, akár ráközelítünk egy témára, vagy állványt használunk.
A teljes HF-M sorozatban elérhető Hangjelenet-választás funkció segítségével a felhasználók a témának megfelelő öt beállítás – mint például a Zajcsökkentés, Zene és Beszéd – valamelyikének kiválasztásával könnyedén rögzíthetnek kiváló minőségű hangot. A kiválasztás után a kamera a rögzíteni kívánt jelenetnek megfelelően automatikusan elvégzi a hangbeállítások finomítását, így nincs szükség bonyolult kézi beállításra.
A modellek nagy, 7,5 cm (3,0”) képátlójú érintőképernyővel rendelkeznek, amelyről a felhasználók számos vezérlőt elérhetnek, például a Touch Decoration (Érintődekoráció) funkciót és a Cinema-Look (Mozi hatású) szűrőket. Segítségükkel számítógép vagy külön szoftverek használata nélkül még kreatívabbá tehetik a felvételeiket. ■

előző
következő
Canon - bővült a HF M kameracsalád
Canon - bővült a HF M kameracsaládCanon - bővült a HF M kameracsaládCanon - bővült a HF M kameracsalád

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló