Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Man vs. Machine - az 1000 fős csatatér

Világrekord kísérlet készül a hétvégén.

2012.01.26. 12:26 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem egyszerű feladatba vágta a fejszéjét a Much Different csapata, ugyanis arra készülnek, hogy egyetlen csatatéren, egyetlen meccs erejéig 1000 játékost toborozzanak össze a világ minden pontjáról. Vagyis inkább 500-at, ugyanis a másik térfélen a fejlesztők állnak majd, ellenük lehet csatába vonulni a világrekord kísérlet keretében.
Azonban ez egy hatalmas előrelépés az online játékok történetében is, hiszen nem játszottunk még olyan játékkal, ahol ilyen grandiózus csatát vívhatunk meg. Az irány jó, reméljük nemsokára beköszönt az a nap is, mikor az 1000 főt számláló multiplayer csaták válnak az alapkövetelménnyé.
A világrekord kísérletre hazai idő szerint vasárnap délután 4-kor kerül majd sor, így akár kis hazánkat is képviselheti valaki, ehhez pedig csak a honlapra kell ellátogatni a megfelelő időben, mikor is elérhetővé válik a program és kezdetét veszi a kísérlet. Akik biztosra akarnak menni, jegyet is vásárolhatnak a kísérletre, a befolyt összeg pedig jótékony célokra lesz felhasználva. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló