For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CryZone: Sector 23 - S.T.A.L.K.E.R. CryEngine 3-on

Eredetileg Crysis modnak indult, mára önálló indie játék lett a Sector 23.

2012.05.19. 16:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az orosz modkészítő OWL Game Studio saját blogjában számolt be a CryZone: Sector 23 nemrégiben lezajlott bétájának eredményeiről. A résztvevők visszajelzései többségükben pozitívak voltak, legtöbben a játék hangulatát emelték ki. A készítők nem titkoltan a S.T.A.L.K.E.R. nyomdokain haladtak, és a beszámolójuk végén bejelentették, hogy az eredetileg ingyenes Crysis modnak indult projekt mára teljesen önálló indie játékká nőtte ki magát.
"Örömmel jelentjük, hogy a CryEngine 2-re épülő CryZone: Sector 23 bétatesztjének visszajelzései többségükben pozitívak voltak. A legtöbben a játék hangulatát emelték ki. A bétában rengeteg easter egget rejtettünk el, aki felkutatta ezeket, könnyen kitalálhatta, hogy mik az elképzeléseink a projekt jövőjét illetően. Itt az ideje, hogy hivatalosan is bejelentsük, a CryZone nem egy Crysis mod többé. Mostantól teljesen önálló, független fejlesztésként tekintünk rá, mely már a CryEngine 3-ra épül." - olvasható a beszámolóban. A történet főhőse egy apa, aki elveszítette a fiát, ezért bemerészkedik a zónába annak reményében, hogy rábukkan a legendás tárgyra, mely teljesíti a kívánságokat. Ennél többet egyelőre nem lehet tudni, így megjelenési dátummal sem rendelkezünk. ■

hozzászólások (1)

erpy
erpy 2012.05.19. 22:37
Beta-val játszottam. Ahogy hallottam és tapasztaltam, rengeted, az eredeti xrayengine-nél is több bug volt benne. Nem tudom hogy az ukrán fiúknak sikerült kijavítani ezekek, ill remélem megoldották hogy angol nyelvü legyen a game, mert már maga az elvette a játékélményt, hogy igény szerint beállitsd a bill kiosztást, mivel angol crysis 1-re raktad rá a modot, és az orosz mod keveredése után a játékban a betük helyett csak értelmetlen irka-firka volt.
további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.