For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin

Divinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a Larian

Kooperatív multival és szerkesztővel érkezik jövőre a játék.

2012.05.29. 17:37 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Divine Divinity játékokkal híressé vált belga Larian Studios új RPG-n dolgozik. A Divinity: Original Sin egy körökre osztott szerepjáték lesz, hasonlóan a csapat előbb említett játékához, vagy a Fallout 2-höz és a Baldur's Gate-hez. Két fő karaktert irányíthatunk a kalandok során, akik fejlődésük során rengeteg új skillt, fegyvert és felszerelést szerezhetnek meg. Csapatunkat felbérelt vagy megidézett karakterekkel bővíthetjük ki. Nagy szerepet ígérnek a tárgyaknak, konkrétan úgy fogalmaznak a bejelentésben, hogy ami nincs odaszögelve a talajhoz, azt mind mozgatni vagy használni lehet. A történet során döntéseink következményekkel is bírnak. A harcrendszer körökre osztott lesz, taktikai lehetőségeket biztosítva skilljeink és varázslataink hatékony használatához, kombinálásához. A csaták során a terep is szerepet kap. Fontos feature lesz a multiplayer mód, amelyben legfeljebb négyen indulhatunk el közösen a küldetések teljesítésére. A zenéről a Divinity játékok állandó zeneszerzője, Kirill Pokrovsky gondoskodik. A játék mellé teljes szerkesztőeszközöket is kapunk, így saját küldetéseket fabrikálhatunk majd.
Az Original Sin története a Divine Divinity előzménye: "Tanoroth orkjai véres menetelésbe kezdenek Rivellon szabad népei ellen. Ketten azonban ellenállnak a gonosz varázslatoknak: egy láncaitól megfosztott, halálra ítélt harcos és egy újjáélesztett, rejtélyes hősnő. Vajon elég erősek ahhoz, hogy múltjuk bűneivel megbirkózzanak? És elég erősek-e, hogy a menetelő orkok mögött lévő még nagyobb fenyegetéssel szembeszálljanak?"
A Divinity: Original Sin fejlesztését 2010-ben kezdték, megjelenése 2013 első negyedévére várható, PC-re és Macre. ■

előző
következő
Divinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a Larian
Divinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a Larian

hozzászólások (4)

Zéta_n1
Zéta_n1 2012.05.29. 18:23
Steamworks ? Máris passzolom .
Drukala
Drukala 2012.05.29. 20:21
Épp a minap jutott eszembe, hogy jó lenne már valami kafa körökre osztott RPG. Egy próbára mindenképpen be fog figyelni.
GustyX
GustyX 2012.05.29. 21:54
Ezt is be lehet tenni.
Dino
Dino 2012.05.29. 22:30
GustyX: ó, tudtam, hogy valamit elfelejtek... köszi, pótolva.
további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.