Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

The Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotok

Újabb Gyűrűk Ura játék érkezik.

2012.08.15. 23:10 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2012

Ahogyan a Star Wars világát feldolgozó játékok, úgy a Gyűrűk Ura történetén alapulók is sorra jelennek meg az évek során, mintha ez is egy afféle kiapadhatatlan lehetőségforrást jelentene. Ahogy jelent is, és valahol itt mutatkozik meg egy jól felépített világ haszna, de ne kanyarodjunk nagyon el a tárgytól.
Érkezik ugyanis a Guardians of Middle Earth alcímet viselő, leginkább szerepjáték elemeket tartalmazó program, melyben akár Legolas bőrébe is bújhatunk egy kis nyilazás kedvéért. Neki egyébként a mobilitása lesz majd a legveszedelmesebb fegyvere, természetesen az íján kívül. De mellette még számos más karaktert is megszemélyesíthetünk, mint például a Witch-Kinget, aki semmiképp sem összetévesztendő a Lich Kinggel, aki ugye Azeroth békés hétköznapjait keserítette meg sokáig.
A játék megjelenése pedig egészen közel van, bár még pontos dátum nincs, de valamikor idén ősszel várható. ■

előző
következő
The Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotok
The Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotokThe Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotokThe Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotokThe Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotokThe Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotokThe Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth - trailer és screenshotok
The Lord of the Rings: Guardians of Middle-Earth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Lord of the Rings: Guardians of Middle-Earth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló