Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

Dead Space 3 - fegyver építés bemutató

A harmadik részben úgy néz ki, a srácok tökélyre fejlesztik a fegyverek fejlesztését, a nulláról is építhetünk magunknak gyilkos eszközöket.

2012.08.17. 09:32 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2012

Arról még nem híreztünk, hogy a Csodálatos Kutyadoki, Cesar Millan is a Dead Space 3 fejlesztésén dolgozik, ráadásul, mint vezető kezelőfelület fejlesztő. De a viccet félretéve, nem is ez a mai témánk, hanem ami már a leadben is látható, hogy a srácok olyan fegyverépítő felületet hoztak létre a Dead Space 3-hoz, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaljuk majd miután elmaszatoltunk pár nekromorfot.
Gyakorlatilag a nulláról építhetünk majd olyan fegyvereket, amilyenekhez csak kedvünk szottyan. Kezdésnek választanunk kell egy markolatot, mely meghatározza az arra ráépíthető további eszközöket. Erre aztán úgynevezett meghajtást kell terveznünk, mely lehet elektromosságot eregető, fagyasztó, lángszóró vagy épp az első és második rész kedvence, a plazmavágó. Aztán erre még rakhatunk másodlagos tüzelésre alkalmas kütyüket, felső felépítményt (gondolom távcsövet, meg hasonlókat), valamint azt is meghatározhatjuk, hogy az elsődleges lövedék milyen formában jöjjön ki a fegyverből.
Felejtsétek el tehát az eddig megszokott pár fegyvertípust, itt tényleg úgy fest, hogy a srácok teljesen szabad kezet adnak abban, hogy milyen eszközökkel daráljuk le az utunkba akadó ellenséget, ezzel rengeteg taktikai szabadságot nyújtva a játékosnak. ■

Dead Space 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space 3

hozzászólások (2)

Dark Archon
Dark Archon 2012.08.17. 11:04
Hát én nem találtam fagyasztó fegyvert...
rootshaper
rootshaper 2012.08.17. 11:21
akkor nézd újra, 2:28-tól.
ajánlott olvasnivaló