Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fejlesztői napló a Star Wars 1313-hoz

Egy részletesebb fejlesztői beszámolót láthattok a készülő új Star Wars játékból, mely talán újra olyan pozícióba helyezi a sorozatot, amit megérdemel.

2012.08.28. 12:07 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Valljuk be, a Jedi Knight és a Knights of the Old Republic sorozatokon kívül az utóbbi években nem sok jó került ki a Star Wars univerzumból. A Force Unleashed rajongói most biztos homárvörös színben játszanak, de amit azok a játékok nyújtanak, nem igazán hozzák a Star Wars hangulatot. Viszont a 1313-ban sokkal "földhözragadtabb" módon ábrázolják majd az univerzumot, nem lesz benne túl sok Jedi, viszont annál több lézer és idegen faj. A helyszín, ahogy már megtudhattuk, Corruscant mélye lesz, azaz egy sötét, ipari környezet, ahova - ahogyan a börtön ablakába sem - soha nem süt be a nap.
A fejlesztők a beszámolóban sok érdekes részletre is rávilágítanak, valamint láthatunk gyönyörű koncepciórajzokat és játékbeli bejátszásokat is, melyek eddig nem voltak megtekinthetők. Azt hiszem, ha eddig az univerzum rajongói nem voltak kellőképp felcsigázva, most már fel lesznek. Én teljesen átszellemültem és úgy várom már a játékot, mint a messiást. ■

Star Wars: 1313
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: 1313

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2012.08.28. 20:09
Van benne potenciál, én nagyon drukkolok a fejlesztő brigádnak! Csak ne csesszék el úgy, mint a FU2-t. :(
ajánlott olvasnivaló