Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkeztek az első Dead Space 3 értékelések

Már csak néhány nap választ el Isaac Clarke legújabb rémálmától, de a nagyobb külföldi magazinok már leírták véleményüket az új játékról.

2013.02.05. 18:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hazánkba február 8-án érkezik meg a Visceral Games legújabb játéka, a Dead Space 3. A sci-fi-horror játékban ismét Isaac Clarke bőrébe, vagyis inkább páncéljába bújhatunk, akivel ezúttal egy fagyos bolygóra keveredünk, ahol szerencsére segítőnk is akad majd a harcban. Számos nagyobb külföldi magazin megírta már értékelését a játékról, amely mellé pontokat is osztottak, ezek alapján - egy-két kivételtől eltekintve - mindenki nagyon elégedett volt az alkotással. Íme a pontszámok:

Az értékelésekkel egy időben bejelentették a játék első DLC-jét is, amely az Awakened alcímet viseli és valamikor márciusban kapjuk kézhez. Egyelőre csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelentették be, a tartalmát illetően pedig úgy fogalmaztak, a Necromorphok elleni csata soha nem volt még ennyire sötét és brutális. ■

Dead Space 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space 3

hozzászólások (2)

Brash
Brash 2013.02.07. 12:39
Végig is vittem! Már értem miért adtak neki 5 pontot a VideoGamer csapat azért ami annyira idegesítő volt az előző 2 részben is az oda-vissza szaladgálás és hogy soha nem megy semmi elsőre mindig kiderül hogy ez vagy az elromlott megkell javítani aztán vissza és 30 perc barangolásután végre folytathajuk a főcselekményt. E mellett nagyon szórakoztató és rendesen leköti az embert.
Geralt0fPaks
Geralt0fPaks 2013.02.09. 08:17
Azért szerintem egy ősrégi, rohadó űrhajón, telepen ne működjön már minden elsőre. Nekem tetszik ez a mérnökös javítósdi. Persze valakinek meg nem, de attól még ennek nem kéne lehúzó szempontnak lennie.
ajánlott olvasnivaló