Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mégis lehet valami az Asylumból

Sikeres Kickstartot vett a Scratches alkotójának új játéka, amely idestova negyedik éve készül. A játék a Steam Greenlight rendszerébe is bekerült.

2013.02.27. 09:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2006-ban jelent meg a Scratches, az argentin Nucleosys point'n'click horror kalandjátéka. A stúdió 2009-ben bezárta kapuit, ám Augustín Codes' megalapította a Senscape-t, amellyel bele is fogott az Asylum fejlesztésébe. Az új játék az előzőhöz hasonlóan egy horror történet, stílusát tekintve szintén point'n'click kalandjáték, amely egy elhagyatott elmegyógyintézetben játszódik. A készítőket leginkább Howard Phillips Lovecraft művei inspirálták, vagyis egy igazán félelmetes atmoszférára számíthatunk tele ismeretlen veszélyekkel és lényekkel. A játék fejlesztése immáron negyedik éve folyik, ezalatt nagyon keveset hallhattunk róla, ám az elmúlt időszakban felgyorsultak az események körülötte. Először is a Steam felhasználók beszavazták a Greenlight rendszerébe, másodszor a napokban teljesítette a Kickstarteren kitűzött 100 666 dolláros célt is. Ennek örömére a fejlesztők új célt tűztek ki (166 666 dollár), amelynek elérése esetén elkészítik a további 6-8 órányi játékidőt nyújtó Asylum: Memoriest is. Ha összegyűlik a megfelelő összeg, akkor a játék elkészülhet iPAD-re, Androidra, valamint Ouyara is. A fejlesztők készítettek egy demót is, amelyet a hivatalos oldalukról tudtok letölteni.
Az Asylum jelen állás szerint idén decemberben jelenhet meg, míg a Memories kiegészítő 2014-ben követheti. ■


Asylum
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Asylum

hozzászólások (4)

stero
stero 2013.02.27. 12:40
.. az a zene <3
GeryG
GeryG 2013.02.27. 13:37
Már a Scratches zenéje is zseniális volt. Azt annak idején a Cellar of Rats csinálta! Ez nagyon hasonlít arra.
Egyébként ha ilyesmi zenét szeretnél hallgatni, akkor ajánlom a Nox Arcanát! :)
stero
stero 2013.02.27. 13:38
Köszi ^^
GeryG
GeryG 2013.02.27. 13:52
Nincs mit, én imádom ezeket a zenéket! :)
Hírszerkesztés alatt is többnyire ilyesmik szólnak (most épp Immediate Music, az egy picit más...).
Sok ilyen előadó van, Nox Arcana, Arcana, egy picit elfajzottabb a Lustmord... okay, utóbbi nem kicsit elfajzott, zenének is csak jóindulattal... :D De a hangulata hasonlít...
ajánlott olvasnivaló