Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beyond: Two Souls Beyond: Two Souls

Willem Dafoe a Beyond: Two Soulsban

Igazi hollywoodi sztár csatlakozott a Quantic Dream játékának stábjához, aki nem csupán hangját, de arcát is adja Nathan Dawkins karakterének.

2013.03.02. 10:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Igazi hollywoodi szupersztárral bővült a Quantic Dream készülő játékának stábja. A Beyond: Two Souls főszereplője Jodie Holmes, egy fiatal lány, aki születésétől fogva természetfeletti erőket birtokol, őt Ellen Page alakítja. Jodie egy láthatatlan lélekkel tart pszichikai kapcsolatot, akit Aidennek hív. A pszichológiai akcióthriller főszereplőjének akad egy hétköznapibb segítője is, Nathan Dawkin személyében, aki a paranormális tevékenységeket kutatja. Az ő hangját és arcát nem más kölcsönzi, mint Willem Dafoe, akit számos filmszerepben láthattunk már korábban.
"Ellen és Willem olyan átéléssel és szenvedéllyel alakítják karaktereiket, amit eddig videojátékban még nem láthattunk." - jegyezte meg David Cage, a Beyond: Two Souls írója és rendezője.
"Ez egy remek történet, és az, ahogy a karakter döntései és cselekedetei alapján kibontakozik és változik a cselekmény, egészen elképesztő." - nyilatkozta Willem Dafoe, aki most két új trailerben mutatkozik be. Az elsőben a játékbeli karakterét ismerhetjük meg, míg a második videóban a kulisszák mögé leshetünk be.
A Beyond: Two Souls kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg idén októberben. ■


Beyond: Two Souls
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Beyond: Two Souls

hozzászólások (4)

EvolutioN
EvolutioN 2013.03.02. 15:04
Ezt mindig mindenhol leírom és most is megteszem: A Quantic Dream játékok miatt sajnálom, hogy nincs PS-em. A Fahrenheit egy mestermű, rengetegszer végigjátszottam, a videók, tesztek alapján a Heavy Rain is az és a Beyond: Two Souls is annak ígérkezik.
GeryG
GeryG 2013.03.02. 15:40
A Heavy Rain valóban egy műremek, nehéz lenne besorolni akármelyik játéktípusba. Remélhetőleg a Beyond: Two Souls is az lesz! :)
epilepsz
epilepsz 2013.03.02. 16:09
Te jó ég! Mekkora színész ez az ember! Bármit el tud játszani. Ennek ellenére szerencsétlen elég kevésszer kap normális szerepet, lehet ezért is vállalta el ezt a projektet. De kit érdekel??? Egyébként már a Heavy Rain-nél is azt éreztem, amit most: nagyon szeretnék egy PS3-at.
GeryG
GeryG 2013.03.02. 16:58
Amikor nálam eljött a konzolvásárlás ideje, nálam kizárólag két cím (plusz a filmnézésre azóta sem használt blu-ray) segített a döntésben: Heavy Rain és a Uncharted 1-2 (akkor még a 2 volt az újdonság). :) Egy pillanatig nem bánom, hogy a Sony konzolja mellett döntöttem, mert olyan exkluzív címek vannak, amiket vétek kihagyni. :)
ajánlott olvasnivaló