Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Pro Evolution Soccer 2014

A focis játék idei kiadása alatt az új Fox Engine dolgozik majd, amely Metal Gear Solid: Ground Zeroes alatt is teljesít.

2013.03.16. 19:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint minden évben, idén is számíthatunk a Konami focis szériájának aktuális epizódjára. Míg az Electronic Arts egyelőre nem jelentette be a Fifa sorozat idei részét, addig a Konami már az első információkat is elárulta a Pro Evolution Soccer 2014-ről. A PES sorozat az utóbbi években sokat veszített korábbi fényéből, és a rivális széria joggal taszította le a trónról. Ennek fényében a kiadó drasztikus változtatásokra szánta el magát, kezdve rögtön a játék alatt dolgozó motor lecseréléséről, nem is akármilyenre. Az új epizód alatt már a Fox Engine dübörög, amely a Kojima Productions fejlesztése, és a Metal Gear Solid: Ground Zeroes alatt is ez dolgozik. Természetesen nem egy az egyben ültetik át a fociszimulátort, hanem egy módosított motort kap maga alá, amely ugyanazokkal a képességekkel bír, de sokkal jobban passzol a játékhoz. A cserére azért is volt szükség, mert ezzel lényegesen egyszerűbbé vált az új generációs konzolokra való átállás, valamint a mobil konzolokra való fejlesztés is. Az alábbi képen egy valós személyt és az ő renderelt arcát láthatjátok, utóbbi természetesen a Fox Engine-n készült. ■

Pro Evolution Soccer 2014
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pro Evolution Soccer 2014

hozzászólások (5)

VodevilX
VodevilX 2013.03.16. 20:00
Szerintem a 2013 messze az elmúlt évek legjobb focis játéka, PES szérián belül önmagához képest sokkal jobb mint a korábbi években.
GeryG
GeryG 2013.03.17. 09:54
Önmagához képest végül is valóban nem volt rossz.
De volt szerencsém mindkét széria aktuális epizódját alaposan tesztelni, és végig olyan érzésem volt, mintha a PES a FIFA... nem is tudom... bétája lenne? Mindenben kevesebb, lassabb, csúnyább, kiforratlanabb volt.
Persze ez csak egyéni vélemény, de megjegyzem, néhány éve - mikor még nem volt PS3 itthon - csak PC-n játszottam és akkor sokáig egyértelműen a PES-t tartottam jobbnak. De ez tavalyra teljesen megváltozott.
daemoonhunter
daemoonhunter 2013.03.18. 19:22
Nálam Pes6 volt a mekka. Aztán motorcsere, azóta meg...
Ettől tartok most is, lecserélik a motort, építkezhetnek újra, persze nem szó szerint, de le merem fogadni hogy nem ez lesz még a sorozat csúcsa.
Breki
Breki 2013.06.13. 08:07
Én meg le merem fogadni, hogy ez lesz
joccc
joccc 2013.06.13. 08:55
Ez - Pes szempontjából- sajnos így van. Reménykedem benne,h most visszatér a trónra a PES.
ajánlott olvasnivaló