Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Fast & Furious: Showdown

Március közepén röppent fel a pletyka, amely szerint az utóbbi évek legnépszerűbb akciófilm sorozata, a Halálos Iramban videojáték adaptációt kap. Az Activision most hivatalosan is megerősítette, hogy készül a játék.

2013.04.05. 12:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban mi is beszámoltunk azokról a híresztelésekről, amelyek egy esetleges Fast & Furious, vagyis Halálos Iramban játék elkészülését feszegették. A pletykákat egy ausztrál online áruházban felbukkant cím indította el, de egészen máig semmilyen hivatalos reakció nem érkezett a Fast & Furious: Showdownnal kapcsolatban. Ma azonban az Activision hivatalosan is bejelentette, hogy készül az utóbbi évek egyik legnépszerűbb akciófilm sorozatának videojáték adaptációja, amely a legújabb mozifilmmel egy időben, május 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, WiiU-ra és Nintendo 3DS-re.
A játékban a legegzotikusabb autók volánjai mögé pattanhatunk, amelyekkel a világ nevezetes helyszínein versenyezhetünk. A kétfős kooperatív módban forgalmas sztrádákon hajthatunk végre különféle küldetéseket, a különböző szereplők (sofőr, lövész és hasonlók) között pedig egyetlen gombnyomással válthatunk majd. Egy Halálos Iramban játékból természetesen az autótunning sem maradhat ki, a fejlesztők ígérete szerint rengeteg optikai- és teljesítménytunning áll majd rendelkezésünkre, hogy megalkothassuk álmaink autóját. A Challenge módban különböző kihívásokkal nézhetünk szembe, teljesítményünket pedig az online ranglistán követhetjük nyomon. Az első hivatalos képekre és trailerre egyelőre várnunk kell. ■

előző
következő
Készül a Fast & Furious: Showdown
Készül a Fast & Furious: ShowdownKészül a Fast & Furious: ShowdownKészül a Fast & Furious: Showdown
Fast & Furious: Showdown
A legutóbbi Fast & Furious: Showdown cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.