Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Fast & Furious: Showdown

Március közepén röppent fel a pletyka, amely szerint az utóbbi évek legnépszerűbb akciófilm sorozata, a Halálos Iramban videojáték adaptációt kap. Az Activision most hivatalosan is megerősítette, hogy készül a játék.

2013.04.05. 12:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban mi is beszámoltunk azokról a híresztelésekről, amelyek egy esetleges Fast & Furious, vagyis Halálos Iramban játék elkészülését feszegették. A pletykákat egy ausztrál online áruházban felbukkant cím indította el, de egészen máig semmilyen hivatalos reakció nem érkezett a Fast & Furious: Showdownnal kapcsolatban. Ma azonban az Activision hivatalosan is bejelentette, hogy készül az utóbbi évek egyik legnépszerűbb akciófilm sorozatának videojáték adaptációja, amely a legújabb mozifilmmel egy időben, május 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, WiiU-ra és Nintendo 3DS-re.
A játékban a legegzotikusabb autók volánjai mögé pattanhatunk, amelyekkel a világ nevezetes helyszínein versenyezhetünk. A kétfős kooperatív módban forgalmas sztrádákon hajthatunk végre különféle küldetéseket, a különböző szereplők (sofőr, lövész és hasonlók) között pedig egyetlen gombnyomással válthatunk majd. Egy Halálos Iramban játékból természetesen az autótunning sem maradhat ki, a fejlesztők ígérete szerint rengeteg optikai- és teljesítménytunning áll majd rendelkezésünkre, hogy megalkothassuk álmaink autóját. A Challenge módban különböző kihívásokkal nézhetünk szembe, teljesítményünket pedig az online ranglistán követhetjük nyomon. Az első hivatalos képekre és trailerre egyelőre várnunk kell. ■

előző
következő
Készül a Fast & Furious: Showdown
Készül a Fast & Furious: ShowdownKészül a Fast & Furious: ShowdownKészül a Fast & Furious: Showdown
Fast & Furious: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fast & Furious: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló