Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Minimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate Studios

Új, ingyenes játék készül a Kohan stratégiai sorozat és az Aliens: Colonial Marines igazi fejlesztőinek kezei között.

2013.04.12. 11:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A TimeGate Studios korábban leginkább a Kohan stratégiai sorozatáról volt ismert, ám az utóbbi hónapokban egy óriási botrány kapcsán emlegették a csapatot. Kiderült ugyanis, hogy valójában alvállalkozóként ők fejlesztették az Aliens: Colonial Marinest, amelynek kálváriáját mindenki ismeri.
A csapatot azonban nem törte le a kudarc, bejelentették legújabb játékukat, amely a Minimum címet viseli. Egy ingyenes, külső nézetes, lövöldözős játékról van szó, amelynek látványvilága leginkább a LEGO játékokra emlékeztet. A fejlesztés egyelőre csak kezdeti stádiumnál tart, de április 16-án kezdetét veszi az első alfa teszt.
"A legjobb megoldás, hogy megmutassuk, mekkora potenciál rejlik a Minimumban, ha odaadjuk nektek, rajongóknak és játékosoknak, hogy segíthessétek a fejlesztést. Hiszünk a Minimumban, de azt szeretnénk, ha a ti véleményetek és kreativitások vezetnének minket. Nem csak meghallgatunk, amit minden más fejlesztő is ígér, de ugyanazokat a lehetőségeket adjuk a kezetekbe, amelyek a fejlesztőknek is a rendelkezésére áll. Mostantól a Minimum nyújtotta élmény nem csak a miénk és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy közös erővel hová jutunk innen." - olvasható a hivatalos oldalon. Az alfa tesztre a Steam Early Access szolgáltatásán keresztül lehet majd jelentkezni. A játék egyelőre kizárólag PC-re készül, amelynek hivatalos gépigénye is megérkezett:
Minimum gépigény:

  • Processzor: 3 GHz-es egymagos processzor vagy 2 GHz-es kétmagos processzor
  • Memória: 1 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForcec 8000 sorozat vagy ATI Radeon HD 2000-es sorozat
  • Merevlemez: 3 GB

Ajánlott gépigény:

  • Processzor: Quad Core 3 GHz
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 480 vagy AMD Radeon HD 5870
  • Merevlemez: 3

A bejelentés mellé megérkeztek az első képek, valamint az első trailer is.

előző
következő
Minimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate Studios
Minimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate StudiosMinimum - ingyenes játékon dolgozik a TimeGate Studios

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló