Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

John Carpenter szívesen rendezné a Dead Space mozit

A horrorfilmek egyik legnagyobb alakja áradozott az EA trilógiájáról, elmondása szerint a sorozat megérett egy mozifilmre, amit persze nagyon szívesen rendezne ő maga.

2013.05.09. 17:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos a legtöbb videojátékon alapuló mozifilm csúfos kudarcként végzi, függetlenül a témától és a játék stílusától. Ennek ellenére egyre több ilyen film (elő)készítéséről lehet hallani, és nem kizárt, hogy idővel az EA sci-fi-horror-akció sorozata, a Dead Space is beáll a sorba. Minden esetre egy önjelölt rendezője már van is a projektnek, nem is akárki. John Carpenter (A dolog, A köd, Menekülés New Yorkból), a horrorfilmek egyik legelismertebb írója és rendezője áradozott a napokban a sorozatról.
"Egyszerűen remek. Az első rész még jobban hasonlított az Alien filmekre, ha nem is teljesen. Voltak különbségek. Szerintem nagyon jó film készülhetnek a játékból, hiszen adott ez az elhagyatott űrhajó, ahova megérkeznek a szereplők, hogy újraindítsák azt, de valami van a fedélzeten. Ez nagyon jó anyag. Boldogan elkészíteném a Dead Space mozit, ezt már most elárulhatom. Ehhez minden készen áll."
Hogy lesz-e valaha Dead Space mozi, nem lehet tudni, hiszen a trilógia epizódjainak eladási mutató nem győzték meg maradéktalanul az EA menedzsereit. ■

Dead Space 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Space 3

hozzászólások (5)

Drukala
Drukala 2013.05.09. 19:01
Carpenter még talán ki is tudna hozni belőle egy jó filmet ha elég szabad kezet kap. Egy próbát legalábbis megérne.
Brash
Brash 2013.05.10. 17:18
Ja mert a A dolog, A köd, Menekülés New Yorkból mind hatalmas kasszasiker lett!
Dark Archon
Dark Archon 2013.05.10. 18:17
"adott ez az elhagyatott űrhajó, ahova megérkeznek a szereplők, hogy újraindítsák azt, de valami van a fedélzeten"

Ez jó anyag? Mintha már 86000-szer láttunk volna hasonlót, unalmas.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.05.10. 18:20
fogadjunk, hogy még rácsok se lesznek az ablakokon...
VodevilX
VodevilX 2013.05.10. 18:28
Azért a jó kis űrhorror, távolról sincs kimerítve. Sőt! Bár én valami System Shock 2 félére gondoltam már régebben, a Dead Space elsővel alig játszottam fél órát, tehát nem tudom konkrétan mi a helyzet, de biztos rendben van. Carpenter pedig, bár nem garancia, de nem bánnám, ha még legyártana pár filmet, amíg teheti.
ajánlott olvasnivaló