Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

A GTA V továbbra is PS3 és X360 exkluzív

A Rockstarnak nincs mondanivalója a PC-s változattal kapcsolatban, ahogyan a következő generációról sem beszélnek. Készül viszont az első igazi játékmenet-bemutató.

2013.07.03. 21:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games ismét nyilatkozott az őszre várt Grand Theft Auto V kapcsán. A rajongók és az újságírók állandóan a szokásos kérdésekkel bombázzák őket: lesz-e PC-s és következő generációs konzolokra szánt változat?
"Jelenleg kizárólag a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra szánt kiadásokon dolgozunk, amelyek szeptember 17-én jelennek meg. Nincs mit megosztanunk veletek a következő generációval vagy a PC-vel kapcsolatban, mivel minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető legnagyszerűbb játékélményt hozzuk el azokra a konzolokra, amelyekkel a játékosok most rendelkeznek." - vagyis a hivatalos válasz továbbra is nemleges. Emellett az is kiderült, hogy mindkét érintett platformon legalább 8 GB tárhelyre lesz szükség a játék futtatásához. Míg PlayStation 3-ra a szokásos Blu-ray lemezt kapjuk kézhez, addig Xbox 360-ra két lemezre számíthatunk: az első a telepítéshez, a második a futtatáshoz kell majd.
"A Grand Theft Auto V az általunk valaha készített legnagyobb játék, amely a jelen konzolgeneráció minden csepp erejét kihasználja. Hogy a lehető legnagyszerűbb élményt nyújtsa ez a hatalmas és részletes világ, mind PlayStation 3-on, mind Xbox 360-on előzetes telepítésre lesz szükség. Ez a telepítés az Xbox 360 merevlemezén vagy egy 16 GB-os USB adathordozón legalább 8 GB szabad helyet igényel. Ha USB adathordozó mellett döntünk, annak támogatnia kell az USB 2.0 szabványt és minimum a 15 MB/sec sebességet. PlayStation 3-ra egyetlen Blu-ray lemezen érkezik a játék, amelyet a 8 GB-os telepítés elvégzése után azonnal futtathatunk."
A fejlesztők azt is elárulták, hogy hamarosan újabb trailerre számíthatunk, amely ezúttal már ténylegesen a játékmenetet fogja számunkra prezentálni. Nem kell tartanunk halasztástól sem, a GTA V valóban szeptember 17-én fog megjelenni PS3-ra és X360-ra. Hogy végül lesz-e PC, PS4 és XOne bejelentés, az a jövő zenéje. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (19)

joccc
joccc 2013.07.05. 12:20
Mind1. A lényeg,h elég fos volt az optimalizáció, akárhogy is ragozzuk.
joccc
joccc 2013.07.05. 12:21
Azért GTA-ban sem úgy megy,h "töltés nélkül". Folyamatosan tölt a játék,csak az a klasszikus "töltés" ablak nincs meg,mint ami más hasonló játékoknál. Tehát folyamatosan tölt ez lényegében,s pont azért nem kell töltenie hirtelen egy nagy részt.
joccc
joccc 2013.07.05. 12:27
Mondjuk a Max Paynenél is rendre leesett az FPS-em emlékszem,amikor volt a rioi pálya,amikor a gettoban lavírozol. Jó nem vészesen,de leesett,mert nyílván nagy területet kellett megjelenítenie részletesen. De 1ébként ott egész jól kikupálták ezt a motort.
szbszig
szbszig 2013.07.06. 16:10
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy a traffic densityt maximumra állítottam be rögtön. Igaz, hogy kurva nehézzé teszi a játékot, de szerintem sokkal hangulatosabb, hogy nemcsak egy-két kocsi lézeng az utakon, hanem komoly forgalom van mindenhol, és több száz méteres dugók is lazán kialakulnak a kereszteződéseknél. :-D
fZolee
fZolee 2013.07.08. 14:05
Bar hivatalos bejelentes megnem volt, de:
GTA 5 PC Version Now For Pre-Order es
Francia Amazon
8-) (nemet amazonon is megtalalhato.)
ajánlott olvasnivaló